POZNATE MAME NA OTVARANJU NOVOG KONCEPTA AKSA PRODAVNICE

Beograd, 19. novembar 2020. godine – U sjajnoj atmosferi i prisustvu poznatih mama poput Marije Veljković, Kristine Radenković, Ivane Selakov i Bojane Barović, ali i mnogih poznatih influensera, kao što su Jelena Petković, Jovana Jocić, Aleksandra Bezmarević Stević, Ana Marija i Saša Horvat, Milica Novković, Mina Smiljanić i Sofija Miljuš, Aksa je otvorila vrata svog novog koncepta prodavnice u ulici Jurija Gagarina u Beogradu i svojim kupcima predstavila jedinstveni doživljaj kupovine i nove segmente prodavnice – Zeleni Kutak, odeljak „Sezona“, sobu za dojenje i kutak za bebinu prvu sobicu.

Novi delovi Aksa prodavnice su osmišljeni tako da zadovolje sve potrebe svojih kupaca – od organskih proizvoda i najatraktivnijih proizvoda u momentu tekuće sezone, dok je za mame obezbeđena soba za dojenje, kao i kutak za bebinu prvu sobicu koji pokazuje šta je sve mamama i tatama potrebno za bebine prve dane i spisak potrebnih stvari za porodilište i bebin dolazak kući.

Renovirana Aksa prodavnica osmišljena je tako da roditeljima i budućim roditeljima pruži nezaboravno iskustvo i potpuno nov i personalizovan doživljaj kupovine. Povodom reotvaranja prodavnice Aksa je pripremila brojne popuste, a za mališane je obezbedila razne animacije kako bi kupovina protekla što zanimljivije.

Širok asortiman u novom konceptu Aksa prodavnice će i dalje činiti oprema za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hrana, kozmetika, igračake, odeća i obuća za decu od rođenja pa do prvih školskih dana. Takođe, u raznovrsnoj ponudi proizvoda kupcima je dostupna i linija prirodne kozmetike za negu beba „Free Baby“, koju je pokrenula poznata manekenka Bojana Barović.

Moderan dizajn i navigacija robe po kategorijama pretvara kupovinu u potpuno uživanje, a edukovano i stručno prodajno osoblje će u svakom trenutku pružati savete, kako bi mamama i tatama olakšali kupovinu, štedeći njihovo vreme i kako bi im pomogli da pronađu sve šta im je neophodno – od idealnog poklona, do toga kako da urede dečiju sobu.

Dok mame i tate obavljaju kupovinu, renovirana Aksa prodavnica je obezbedila i delove za mališane koji će moći da uživaju u igri, smehu i zabavi putem raznih sadržaja koji su osmišljeni za njih. Novi koncept Aksa prodavnice će sadržati i centar za roditeljstvo koji će pružati dodatne sadržaje za roditelje poput edukacija na temu ishrane, vežbanja i škole za trudnice.

Na Aksa Instagram stranici možete pogledati delić atmosfere sa otvaranja novog koncepta Aksa prodavnice u Beogradu.

Kako bi svim svojim kupcima pružili potpuno novi doživljaj kupovine, u budućnosti je planirano da novi koncept prodavnice bude uveden u svim Aksa objektima.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....