Poziv na edukativno-interaktivni vebinar: Budi lider kakav nam je sada neophodan

  • Smatraš sebe dobrim liderom/liderkom?
  • Ili želiš takav/va da budeš?
  • Teško ti je u ulozi lidera u ovoj situaciji?

 

Izdvoj sat vremena da čuješ DRUGAČIJI POGLED na liderstvo. To te neće naučiti u školi menadžmenta niti u ijednoj kompaniji!

A imaćeš priliku da se uputiš u ovu važnu temu na besplatnom vebinaru Budi lider kakav nam je sada neophodan, koji 22. oktobra u 18 h organizuju Jelena Dimitrijević i Jelena Tasić Plećaš iz tima Jelena CONSULTING.

Prijava: pošaljite imejl sa naslovom VEBINAR na jelena.consult@gmail.com

 O čemu će tačno biti reči?

Ako želiš da budeš lider koji je u koraku sa ekstremnim krizama poput pandemije kovida, svestan/na si toga da stari principi liderstva ne funkcionišu. Tokom pandemije kovida bili smo svedoci kako u prvi plan izbijaju autokratski i narcistični lideri. Otkud nam oni? I kakav lider ti treba da budeš sada kada je liderstvo sve ključnije za inovacije, bolje performanse, privlačenje talenata, sprovođenje strategije? Kako da prevaziđeš brojne promene koje te preplavljuju, izbacuju iz ravnoteže i oduzimaju ti kompas? Odgovore na ova i druga pitanja imaćeš prilike da čuješ – ali i da ih sam/a postaviš – tokom besplatnog edukativno-interaktivnog vebinara „Budi lider kakav nam je sada neophodan“, koji će držati članice tima Jelena CONSULTING.

Zajedno ćemo proučiti zašto stare paradigme ne rade, koje je veštine neophodno da lider ima tokom ekstremne krize, kao i koji su problemi sa kojima se suočava.

Dobićeš još i jedinstvene smernice kako je najbolje da lider prebrodi te probleme, direktno izvedene iz sistemsko-psihodinamske konsultantske ekspertize Jelena CONSULTING-a.

Uz to, saznaćeš kako da u ovoj kompleksnoj situaciji napreduješ kao lider/liderka i razvijaš svoje liderske potencijale.

O ovoj gorućoj temi dovoljno dobrog liderstva imaćemo prilike da popričamo i u diskusiji, jer je vebinar osmišljen ne samo kao edukativan već i kao interaktivan. Ako si nestrpljiv/a da se pridružiš razgovoru, pitanja slobodno pošalji unapred na imejl jelena.consult@gmail.com

Kratak sadržaj vebinara:

✓ Novi pogled na liderstvo

✓ Dovoljno dobri lideri – šta nam je potrebno tokom krize

✓ Kako i gde možeš primeniti ovo novo znanje

✓ Upoznavanje sa osnovnim pojmovima sistemsko-psihodinamske oblasti

✓ Poklon iznenađenje

Ko su predavači?

Jelena Tasić Plećaš i Jelena Dimitrijević iz tima Jelena CONSULTING su sertifikovane sistemsko-psihodinamske organizacione konsultantkinje i sertifikovani biznis koučevi. Članice su Međunarodnog udruženja za psihoanalitičke studije organizacija (ISPSO).

Kreativno koriste svoje znanje i iskustvo iz organizacionog konsaltinga i biznis koučinga, grupne analize i grupne dinamike kako bi klijentima pomogle da otkriju nesvesne aspekte različitih poslovnih situacija, te ojačaju postojeće i izgrade nove kapacitete i veštine. Jedinstvenim pristupom, takvim da je maksimalno prilagođen klijentu, pomažu mu da pronađe svoju svrhu u poslu i karijeri. Zajednički s klijentom rade na njegovom boljem razumevanju sebe u poslovnom svetu i na radnom mestu, jačaju liderstvo i autoritet u ulozi, i poboljšavaju komunikaciju sa drugim kolegama i šefovima.

Pristup koji koriste prvobitno je razvijen na čuvenom britanskom institutu Tavistok i zahvaljujući tradiciji od tačno 100 godina rada sa pojedincima i grupama, postao cenjen i nezaobilazan u inostranstvu. Na našim prostorima sve više postaje prepoznatljiv i neophodan. Izuzetno je delotvoran u radu sa timovima i organizacijama – između ostalog i na jačanju autentičnog liderstva, posebno u situacijama jakih kriza.

Jelena Dimitrijević i Jelena Tasić Plećaš će na ovom vebinaru doprineti i svojim iskustvom iz liderskih pozicija – od porodičnih biznisa, preko nevladinih organizacija do velikih tehnoloških kompanija. Na ovom besplatnom vebinaru dobićeš znanje koje svako može savladati kako bi se istakao u liderskoj poziciji i saznaćeš kako je upravo sistemsko-psihodinamska teorija i praksa dve Jelene oblikovala u bolje lidere.

Dođi da učimo, razgovaramo i razvijamo se zajedno – kao lideri koji su zaista ovom svetu sada potrebni.

Fotografije Jelene Tasić Plećaš i Jelene Dimitrijević (Jelena CONSULTING): Nikola Plećaš

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...