POVRATAK MARAMA U VELIKOM STILU

Ako mislite da ste videli sve, kada je moda u pitanju, onda se spremite na retro- urban novitet. Vratilo se još jedno razdoblje koje su mnogi od nas ostavili u prošlosti. Ipak, modni dizajneri se ne slažu sa ovim trendovima. Da li u nedostatku specifičnih ideja ili zbog neobjašnjive privlačnosti, tek trend nezaobilaznog detalja ešarpi, sa početka milenijuma, ponovo se vratio na velika vrata.

Aleksandra, Allex, Antić (25) iz Beograda, po struci konstruktor/ modelar i stručnjak za modne detalje, vratila je dašak ovog stila na domaće tržište.

Zašto baš modni detalji ? Oni jednostavno nikada ne izlaze iz mode. Od njih sve počinje i vrlo su laki i pogodni za sva naknadna nadograđivanja stila. Zimi izgledate moderno upravo zbog modnih detalja, zar ne ?

Od dodatka za malu crnu haljinu pa do upotpunjavanja uličnog look-a ili strogog poslovnog stila. Zadatak M&A ešarpi jeste da dodaju notu boje i oplemene svaku odevnu kombinaciju.

Sam proces izrade detalja, jedna je uzbudljiva avantura koja daje inspiraciju i motivaciju čitavoj priči o finalnom proizvodu.

Možemo se prisetiti da smo, ne tako davno, pre vinatge ere, provlačile marame umesto kaiša a sve to pu uzoru na britanske it devojke. Nešto poput Kejt Mos ili Sijene Miler, koje su smatrane modnim ikonama tog perioda. U nešto profinjenoj varijanti, danas to radi Viktorija Bekam.

Još jedan razlog da u svoj izbor uvrstite i M&A modne detalj jer je ovo pravi dar svim damama koje izgrađuju svoj stil na eleganciji, ženstvenosti i rafiniranosti.

Svaka žena u sebi nosi onaj slobodni duh nesputane lepote. Treba mu pomoći da se slobodno izrazi. Mi to radimo sa M&A detaljima, a vi ?

https://www.instagram.com/modnidetalji_mia/

https://www.facebook.com/ModniDetaljiMiA/

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...