POVRATAK MARAMA U VELIKOM STILU POVRATAK MARAMA U VELIKOM STILU
Ako mislite da ste videli sve, kada je moda u pitanju, onda se spremite na retro- urban novitet. Vratilo se još jedno razdoblje koje... POVRATAK MARAMA U VELIKOM STILU

Ako mislite da ste videli sve, kada je moda u pitanju, onda se spremite na retro- urban novitet. Vratilo se još jedno razdoblje koje su mnogi od nas ostavili u prošlosti. Ipak, modni dizajneri se ne slažu sa ovim trendovima. Da li u nedostatku specifičnih ideja ili zbog neobjašnjive privlačnosti, tek trend nezaobilaznog detalja ešarpi, sa početka milenijuma, ponovo se vratio na velika vrata.

Aleksandra, Allex, Antić (25) iz Beograda, po struci konstruktor/ modelar i stručnjak za modne detalje, vratila je dašak ovog stila na domaće tržište.

Zašto baš modni detalji ? Oni jednostavno nikada ne izlaze iz mode. Od njih sve počinje i vrlo su laki i pogodni za sva naknadna nadograđivanja stila. Zimi izgledate moderno upravo zbog modnih detalja, zar ne ?

Od dodatka za malu crnu haljinu pa do upotpunjavanja uličnog look-a ili strogog poslovnog stila. Zadatak M&A ešarpi jeste da dodaju notu boje i oplemene svaku odevnu kombinaciju.

Sam proces izrade detalja, jedna je uzbudljiva avantura koja daje inspiraciju i motivaciju čitavoj priči o finalnom proizvodu.

Možemo se prisetiti da smo, ne tako davno, pre vinatge ere, provlačile marame umesto kaiša a sve to pu uzoru na britanske it devojke. Nešto poput Kejt Mos ili Sijene Miler, koje su smatrane modnim ikonama tog perioda. U nešto profinjenoj varijanti, danas to radi Viktorija Bekam.

Još jedan razlog da u svoj izbor uvrstite i M&A modne detalj jer je ovo pravi dar svim damama koje izgrađuju svoj stil na eleganciji, ženstvenosti i rafiniranosti.

Svaka žena u sebi nosi onaj slobodni duh nesputane lepote. Treba mu pomoći da se slobodno izrazi. Mi to radimo sa M&A detaljima, a vi ?

https://www.instagram.com/modnidetalji_mia/

https://www.facebook.com/ModniDetaljiMiA/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *