POVRATAK MARAMA U VELIKOM STILU

Ako mislite da ste videli sve, kada je moda u pitanju, onda se spremite na retro- urban novitet. Vratilo se još jedno razdoblje koje su mnogi od nas ostavili u prošlosti. Ipak, modni dizajneri se ne slažu sa ovim trendovima. Da li u nedostatku specifičnih ideja ili zbog neobjašnjive privlačnosti, tek trend nezaobilaznog detalja ešarpi, sa početka milenijuma, ponovo se vratio na velika vrata.

Aleksandra, Allex, Antić (25) iz Beograda, po struci konstruktor/ modelar i stručnjak za modne detalje, vratila je dašak ovog stila na domaće tržište.

Zašto baš modni detalji ? Oni jednostavno nikada ne izlaze iz mode. Od njih sve počinje i vrlo su laki i pogodni za sva naknadna nadograđivanja stila. Zimi izgledate moderno upravo zbog modnih detalja, zar ne ?

Od dodatka za malu crnu haljinu pa do upotpunjavanja uličnog look-a ili strogog poslovnog stila. Zadatak M&A ešarpi jeste da dodaju notu boje i oplemene svaku odevnu kombinaciju.

Sam proces izrade detalja, jedna je uzbudljiva avantura koja daje inspiraciju i motivaciju čitavoj priči o finalnom proizvodu.

Možemo se prisetiti da smo, ne tako davno, pre vinatge ere, provlačile marame umesto kaiša a sve to pu uzoru na britanske it devojke. Nešto poput Kejt Mos ili Sijene Miler, koje su smatrane modnim ikonama tog perioda. U nešto profinjenoj varijanti, danas to radi Viktorija Bekam.

Još jedan razlog da u svoj izbor uvrstite i M&A modne detalj jer je ovo pravi dar svim damama koje izgrađuju svoj stil na eleganciji, ženstvenosti i rafiniranosti.

Svaka žena u sebi nosi onaj slobodni duh nesputane lepote. Treba mu pomoći da se slobodno izrazi. Mi to radimo sa M&A detaljima, a vi ?

https://www.instagram.com/modnidetalji_mia/

https://www.facebook.com/ModniDetaljiMiA/

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve . Dobrodošli...

Brzinski voćni kolač – Banana rolat

Brzinski voćni kolač - Banana rolat. Da li volite...

Danas novo, sutra je već normalno

Danas novo, sutra je već normalno. Slušam kako najavljuju...

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike!

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike! Uroš...