Posetli smo: Praznik mimoze Posetli smo: Praznik mimoze
U subotu 11. januara naša redakcija imala je mogućnost da prisutstvuje  “Prazniku Mimoze”, koji se slavio u Beogradu u Belwood Wedding centru. Ovaj praznik... Posetli smo: Praznik mimoze

U subotu 11. januara naša redakcija imala je mogućnost da prisutstvuje  “Prazniku Mimoze”, koji se slavio u Beogradu u Belwood Wedding centru. Ovaj praznik potiče iz Herceg Novog, gde mimoza cveta u februaru. Ceo događaj bio je realizovan pri podršci grada Herceg Novog, a nakon Beograda , “mimoza” ide na put i u Austriju, Mađarsku, Makedoniju. Ali početak putovanja ostavljen je za naš divan grad Beograd, koji je povezan sa Herceg Novim na raznim aspektima.

Sam Belwood Centar nalazi se u centru Košutnjaka, gde je ranije bio Pionirski grad. Na ulazu smo se prijavili, smestili za stol, upoznali se sa drugim kolegama iz različith redakcija.

Pored muzike, uživali smo i u koktelu, sa večerom, koju su nam spremili i poslužili.

Vlado Georgijev i Dragoljub Đuričić su se pobrinuli da uživamo u muzici i pesmama, koje su izvodili.

Specijalno iznenađenje, koje su takođe priredili organizatori proslave su bile poznate mažoretkinje iz Herceg Novog.

Ali pred kraj zabave, bio je održan maskenbal, gde smo mi ocenivali najbolju masku i njeno izvođenje, a takođe smo mogli zajedno sa njima da se zabavljamo.

Za uspomenu na ovaj dan ponesli smo sa sobom malo mimoze, da nas podseća na lepo druženje; masku, koju sam nam delili i u kojoj smo mogli da se pridružimo maskenbalu; emocije i uspomene, koje možemo da delimo sa vama naši dragi čitaoci.

Autor: Kristina Jovičić 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *