POSEBAN POKLON U SVAKOM SMISLU POSEBAN POKLON U SVAKOM SMISLU
Mnogi od nas se nađu u pravom problemu kada je reč o poklonima. Izabrati pravi poklon, idelan poklon, savršen poklon koji će ujedno biti... POSEBAN POKLON U SVAKOM SMISLU
Mnogi od nas se nađu u pravom problemu kada je reč o poklonima.
Izabrati pravi poklon, idelan poklon, savršen poklon koji će ujedno biti pravi izbor a ujedno i pravo iznenađenje je neretko teže nego što i sami mislimo.
Kada nam se približi vreme darivanja, bilo sa razlogom ili bez razloga, suočavamo se sa velikim problemima. Odabrati poklon, a sa druge strane se ograditi od klasičnih, običnih, stereotipnih poklona je danas pravi izazov. Osmisliti nesto svoje, nešto unikatno, jednom rečju posebno, je nešto čime svi težimo i nešto što svi želimo pokloniti svojim bliskim i dragim osobama. I sami smo svedoci da znamo da provedemo i sate na internetu tražeći pravi poklon, da iznova i iznova tražimo pomoć od google-a i prelistavamo stranice kako bi našli pravo iznenađenje, poseban poklon. Danas rekli bi da se svi okreću ne standardnim poklonima, ne klasičnim izborom i odabirom poklon iznenađenja, kojima želimo da bukvalnom ostavimo bez daha svoje bližnje i voljene. Pravi odabir, pravi izbor koji svi mi složićete se želimo je poseban poklon kojim ćemo obradovati, iznenaditi, a ujedno ostaviti bez teksta svoje voljene i bliske osobe, jednostavno želimo nešto posebno.
Sada, zahvaljujući POSEBNOM POKLONU više nemamo tih briga, jer POSEBAN POKLON prevazilazi granice kada su pokloni u pitanju. Njihove poklone bukvalno doživljavate! Kod njih imate sve samo ne klasične, standardne stereotipne poklone. Njihov svaki poklon doživljavate svim čulima na vama poseban način. A najbitnije od svega njihov izbor poklona je nešto što se dugo pamti i nešto što se dugo prepričava.
Danas smo rešili da vam predstavimo poseban poklon u svakom smislu te reči – SIMULATOR LETA. Mnogi od nas još od malena su maštali da budu piloti, da upravljaju avionom. Setite se samo kako smo sa divljenjem gledali u nebo i pitali se mnogo puta kako je to voziti avion, kakav je osećaj biti pilot?! Sada zahvaljujući POSEBNOM POKLONU sebi i svojim bliskim i voljenim osobama možete ispuniti tu želju! Poseban Poklon koji ostavlja bez daha je SIMULATOR LETA. Simulator leta putničnog aviona BOEING 737-800, kao jednog od najvećih putničkih aviona predstavlja iluziju istinskog pilotiranja, u kojoj može da se oproba svako ko to poželi, od dece do starijih ljudi. SIMULATOR LETA je opremljen svojom navigacionom i bezbednosnom opremom, a postoji i mogućnost direktne komunikacije sa kontrolnim tornjom – kontrolom leta u realnom vremenu. Sam let prate i trenutni meteorološki uslovi.
Baza simulatora leta obuhvata 18.000 aerodroma u svetu. Ovakav simulator jedinstven je u regionu, a u Evropi ga imaju još samo aerodromi u Londonu, Berlinu, Pragu i Briselu. Poseban Poklon vam garantuje posebno i nezaboravno iskustvo.
Samu ponudu posebnih poklona mozete pogledati OVDE
Autor: Redakcija

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *