Popularna pevačica Edita trenira uz FitPass Popularna pevačica Edita trenira uz FitPass
Stigao je Crni petak, a sa njim i velika iznenađenja koja nam dolaze iz FitPass-a koji svojim korisnicima omogućava da jednom članarinom pristupaju preko 650 sportskih... Popularna pevačica Edita trenira uz FitPass

Stigao je Crni petak, a sa njim i velika iznenađenja koja nam dolaze iz FitPass-a koji svojim korisnicima omogućava da jednom članarinom pristupaju preko 650 sportskih objekata širom Srbije.

U ovoj poznatoj domaćoj kompaniji popusti su zapravo ogromni i iznose čak 50%! Ne propustite idealnu priliku da za malo novca nabavite svoju univerzalnu članarinu i trenirate u preko 35 gradova čak 60 sportskih disciplina.

Ova ponuda se ne odbija, pa je tako čak i sama Edita Aradinović odlučila da se priključi kampanji u kojoj se populariše zdrav život i treniranje koje nam je u ovom dobu od izuzetne važnosti, kako za imunitet, tako i za psihu.

Kako je Edita videla treniranje putem ovog sistema, pogledajte u spotu ispod.

Najveći izbor teretana, bazena i ostalih sportskih objekata nudi upravo FitPass članarina. Cena je poput regularne članarine u teretanama i kad nije Black Friday, pa je iz tog razloga stekla veliku popularnost u prethodnih par godina.

Njihov moto je sloboda treniranja, bilo da želite da odete u teretanu blizu posla ili vikendom na jogu ili bazen, a ponekad i da isprobate novu sportsku disciplinu poput borilačkih sportova ili jednostavno da slobodno vreme provedete na fudbalu ili tenisu sa drušvom, FitPass vam omogućava sve to.

Dodatna motivacija da odete na FitPass sajt i uverite se u širok dijapazon usluga je i taj da ovog Black Friday-a omogućavaju i velike popuste na FitPass sportsku opremu u kojoj ćete se osećati udobno i spremno za trening.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *