Poklonite sebi nešto posebno i vredno Poklonite sebi nešto posebno i vredno
Prolazi vreme izolacije i karantina. Život se polako vraća u normalu. U karantinu su mnogi naučili određene veštine i na taj način pametno iskoristili... Poklonite sebi nešto posebno i vredno

Prolazi vreme izolacije i karantina. Život se polako vraća u normalu. U karantinu su mnogi naučili određene veštine i na taj način pametno iskoristili vreme. A šta će biti sada kada više nismo u kućama? Da li treba stati sa edukacijama? Odgovor je NE!

Poseban poklon vam omogućava da u divnom ambijentu, zajedno sa voljenom (ili bilo kojom drugom) osobom usvojite novu veštinu, veštinu kuvanja, a u dvoje je sve lakše i lepše. To je moguće uz RADIONICU KUVANJA ZA DVOJE.

Od samog početka se uz sveže sezonske sastojke, u specijalnoj kuhinji, okrećete čarima kuvanja. Uz aperitiv dobrodošlice, Chef će vam objasniti sve finese i sva kombinovanja hrane sa određenog menija.

Radionica je osmišljena da uz pripremu jela naučite i upoznate nove kulinarske tehnike i veštine, principe rada sa namirnicama i da u predivnoj atmosferi uživate u predivnim ukusima jela koje sami stvarate.

Obradujte sebe i vama dragu osobu i ovu radionicu iskoristite na pravi način.

Na sajtu  https://www.posebanpoklon.rs/ možete pogledati i ostale poklone, kao i ovaj.

Poseban poklon je uvek tu za vas.

Redakcija

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *