Pokloni za nju i njega – Dan zaljubljenih

Pokloni za nju i njega – Dan zaljubljenih

Bliži se dan ljubavi i svi uzbuđeno počinju da razmišljaju o iznenađenju za svoju voljenu osobu. I tada vlada neka posebna energija svetom, pa smo zbog toga i mi odlučili da se uključimo u razmenu te energije. I damo vam nekoliko predloga kako možete da iznenadite i usrećite svog partnera ili partnerku brzo, lako bez mnogo muke i mozganja. A da to ostavi efektan utisak na nju ili njega i da im ostane zauvek u sećanju.

Želimo još nešto vrlo važno da vam kažemo od srca vam želimo da nekoga volite i da neko voli vas ne samo na dan zaljubljenih nego i svaki drugi dan u godini. I nemojte ovakve lepe i romantične gestove da činite samo 14.februara, nego se setite jedno drugog i svaki drugi dan. Danas slavimo ljubav. Ukoliko ovaj tekst čitate baš 14. februara, svi iz redakcije Shine magazina vam žele srećan dan ljubavi.

Pokloni za nju

Pošto su žene nežnije i po svemu sudeći malo više romantičnije od naših dragih kavaljera za njih smo izdvojili više poklona i iznenađenja. Koji imaju malo veću sentimentalnu vrednost, nadamo se da će muškarci to razumeti na pravi način.

Cveće ili plišane igračke

Ovaj odabir poklona nikada neće biti pase ili previše staromodan jer je uvek odraz otmenosti i lepih manira muškarca.

Romantična večera, izlet ili kratko putovanje

Sigurni smo da ovakav odabir iznenađenja u svakoj ženi budi dozu adrenalina i avanturističkog duha. Zato verujem da iz toga mogu da se stvore mnoge lepe uspomene.

Slatkiši ( torta od slatkiša ili ukrasni meda od slatkiša)

Ovakav poklon možete naručiti na internetu ili ga napraviti sami, ali ćete tim gestom sigurno raznežiti i obradovati svoju dragu.

sminka-make up

Kozmetika, šminka ili parfemi

Ova vrsta poklona je uvek poželjna i potrebna ženskom polu, tako da sa tim ne možete promašiti.

Obuća, garderoba ili nakit

Takođe je i ovo pun pogodak (samo budite pažljivi i obazrivi kada su u pitanju ove dve poslednje grupe poklona. Potrebno je da osluškujete i zapazite šta vaša devojka voli da bi ste napravili pravi izbor.)

Samo napred momci.

Pokloni za nju i njega – Dan zaljubljenih

Pokloni za njega

Pošto se muškarci smatraju za preduzimljivije  partnere u vezi za njih smo pripremili korisnije i praktičnije poklone koji će im biti zaista korisni i dragi.

Auto oprema

Sa ovim izborom nema greške. Jer ne verujemo da postoji muškarac koji ne voli automobile i koji ne brine o svome automobilu kao o malom detetu, ukoliko ga ima.

Ranac, torba za trening ili laptop

Ako ovo budete izabrale drage dame pomoći ćete svom muškarcu da bude bolje organizovan, a sve znamo da to njima nije jača strana.

Gejming oprema, sportska oprema ili smart sat

Ovo će obradovati vašeg partnera ukoliko je posvećen video igrama, sportu ili treniranju ili brizi o svom zdravlju. Odabirom ovog poklona daćete mu do znanja da primećujete njegova interesovanja i da je i vama stalo do njih.

Kupite mu karte za utakmicu ili koncert

Ovim poklonom možete pokazati koliko ga dobro poznajete. I da znate na koji način on voli da puni svoje baterije. Zato drage naše idite na tu fudbalsku utakmicu sa njim. Preživećete je sigurni smo, a on će se uveriti da pored sebe ima osobu koja zaista osluškuje njegove potrebe.

Garderoba

Ovo je univerzalni poklon sa kojim ne možete pogrešiti. Učinite svog muškarca otmenim gospodinom sa stilom.

Samo napred devojke.

Pokloni za nju i njega – Dan zaljubljenih

Autor: Milica Đorđević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...