POKLON KOJI BUDI EMOCIJE I ČUVA OD ZABORAVA – Poseban Poklon

Sa našim velikim oduševljenjem, a na zadovoljstvo naših čitalaca, predstavljamo vam Poseban Poklon, u svakom smislu i na svaki način poseban. Posebanpoklon.rs kutak je gde na jednom mestu možete naći poklon za svakoga – vaša devojka nikada nije letela helikopterom? Dečački san vašeg muža je da skače iz aviona? Želite da postanete pilot najvećeg putničkog aviona? Vaš dečko obožava ekstremnu Off Road vožnju? Vaši roditelji zaslužili su da im poklonite jedan vikend odmora u potpunoj tišini? Volite da uživate u potpunom luksuzu- poklonite sebi boravak u jednom od naših lux apartmana sa džakuzijem u spavaćoj sobi? Vaša majka obožava kuvanje- poklonite joj i obradujte je jednom radionicom kuvanja? Želja vašeg druga je da vozi karting- ispunite mu želju ?! Jednostavno, priredite sebi i voljenoj osobi potpuno opuštanje i uživanje u tišini, uz masažu po vašem izboru u nekom od naših spa objekata!

Posebanpoklon.rs nastao je sa misijom da svaki vaš osećaj i želju isporuči osobi kojoj je namenjen, da u vaše ime poruči: „Srećan rođendan“, „Volim te“, „Nedostaješ mi“, „Čestitam“ Jednostavno posebnim poklonom iznenadite, obradujte svoje voljene. Sve što poželite, za svaku vašu želju, postoji odgovarajući poklon.

*

Kao što smo i istakli, na naše veliko oduševljenje, a na posebno zadovoljstvo naših čitalaca- inovativni i kreativni magazin SHINE ostvario je saradnju sa Posebanpoklon.rs gde će tokom čitave godine nuditi određenu paletu poklona po akcijskim cenama. Trenute ponude novogodišnjih akcija su: Choco Love paket – masaža i piling čokoladom, Bed Of Roses – Tajlandska masaža sa ružinim uljem, Havajska masaža sa toplim palminim uljem, posebno atraktivna ponuda paketa LUXURY MOMENTS – Mehurići šampanjca, hidromasaža, miris jagode i opuštajuća masaža. Priuštite sebi bogovsko uživanje. Utonite u čarobnu kupku i osetite dodir mehurića po čitavom telu!

 

Zapratite na instagramu: @poseban_poklon i facebook stranici: Poseban Poklon i budite u toku sa svim aktuelnim poklonima, akcijama i nagradnim igrama.

 

Autor: Miloš Stošić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...