Podrška VOS Kreativno pero lekarima i njihovim porodicama Podrška VOS Kreativno pero lekarima i njihovim porodicama
Podrška lekarima i njihovim porodicama: VOS Kreativno pero obezbeđuje 40% popusta na školarinu u Osnovnoj školi Kreativno pero i Gimnaziji Kreativno pero – Cambridge International School. Duboko uvažavajući požrtvovanje i doprinos lekara u borbi protiv... Podrška VOS Kreativno pero lekarima i njihovim porodicama

Podrška lekarima i njihovim porodicamaVOS Kreativno pero obezbeđuje 40% popusta na školarinu u Osnovnoj školi Kreativno pero i Gimnaziji Kreativno pero – Cambridge International School.

Duboko uvažavajući požrtvovanje i doprinos lekara u borbi protiv pandemije izazvane virusom Covid-19, Osnovna škola i Gimnazija Kreativno pero obezbediće 40% popusta na školarinu za decu lekara. Upis uz ovaj popust biće moguć do popunjavanja kapaciteta u ustanovi. 

Lekari ulažu mnogo u svoje obrazovanje i profesionalni razvoj i zato je Kreativno pero odličan izbor za njihovu decu, jer je usmereno na potrebe učenika i učenica i njihov individualni razvoj i zasnovano na visokim standardima u realizaciji programa Ministarstva prosvete i Kembridž programa.

VOS Kreativno pero, kao društveno odgovorna ustanova na ovaj način nastoji da pomogne lekarima i podstakne i druge da to učine.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *