POBOLJŠAJTE SVOJE RADNE NAVIKE

Svakom od nas dođe dan kada nam se ništa ne radi. Kada bismo najradije gledali film iz kreveta u pidžami. Nekim danima sebi možemo da dozvolimo taj luksuz, ali ti dani su retki. Svi mi imamo neke svoje rituale za podizanje raspoloženja i energije onda kada su nam neophodni da se pokrenemo na neki rad.

1.Da biste se oraspoložili tu je kafa. Ispijajte je polako i upijajte svaki ukus. Ona će vas razbuditi i dati vam energiju.

2.Obavezno sredite prostor u kom ćete raditi. Sa radnog stola sklonite sve nepotrebne sitnice, prebrišite ga krpom, jer red u kući je i red u mislima.

3.Mali trik kojim možete da se poslužite jesu sveske sa motivacionim porukama lepog dezena i olovke u boji. Dodatno će vas motivisati na rad i prosto ćete uživati dok ih koristite.

4.Uvek praktikujte sat vremena rada + 15 minuta odmora. Tako u pauzama možete da preslušate neku lepu pesmu ili da protegnete noge po kući ili kancelariji, da se opružite na krevetu…

5.Dok radite pored sebe uvek imajte bokal sa limunadom. Kada osetite da vam fali energija ili da vam opada koncentracija, poslužite se ovim napitkom.

6. Ono što je velika satisfakcija je nagrada. Uvek sebe nagradite posle obavljenog zadatka, ali obavljenog u celosti. Ta nagrada će vas motivisati da radite više i bolje.

Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...