POBOLJŠAJTE SVOJE RADNE NAVIKE POBOLJŠAJTE SVOJE RADNE NAVIKE
Svakom od nas dođe dan kada nam se ništa ne radi. Kada bismo najradije gledali film iz kreveta u pidžami. Nekim danima sebi možemo... POBOLJŠAJTE SVOJE RADNE NAVIKE

Svakom od nas dođe dan kada nam se ništa ne radi. Kada bismo najradije gledali film iz kreveta u pidžami. Nekim danima sebi možemo da dozvolimo taj luksuz, ali ti dani su retki. Svi mi imamo neke svoje rituale za podizanje raspoloženja i energije onda kada su nam neophodni da se pokrenemo na neki rad.

1.Da biste se oraspoložili tu je kafa. Ispijajte je polako i upijajte svaki ukus. Ona će vas razbuditi i dati vam energiju.

2.Obavezno sredite prostor u kom ćete raditi. Sa radnog stola sklonite sve nepotrebne sitnice, prebrišite ga krpom, jer red u kući je i red u mislima.

3.Mali trik kojim možete da se poslužite jesu sveske sa motivacionim porukama lepog dezena i olovke u boji. Dodatno će vas motivisati na rad i prosto ćete uživati dok ih koristite.

4.Uvek praktikujte sat vremena rada + 15 minuta odmora. Tako u pauzama možete da preslušate neku lepu pesmu ili da protegnete noge po kući ili kancelariji, da se opružite na krevetu…

5.Dok radite pored sebe uvek imajte bokal sa limunadom. Kada osetite da vam fali energija ili da vam opada koncentracija, poslužite se ovim napitkom.

6. Ono što je velika satisfakcija je nagrada. Uvek sebe nagradite posle obavljenog zadatka, ali obavljenog u celosti. Ta nagrada će vas motivisati da radite više i bolje.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *