Peta sezona serije TOTAL BELLAS od 19. aprila na kanalu E!

Hit serija Total Bellas, koja prati živote čuvenih rvačkih zvezda, WWE® bliznakinja, vraća se na kanal E! sa najnovijom, 5. sezonom i emitovaće se od 19. aprila nedeljom u 22.00.

 Na samom početku pratićemo Nikkinu novu vezu sa plesnim partnerom iz serijala “Dancing with the Stars”, ruskim plesačem  Artemom Chigvintsevim, koja dolazi na test kada porodica i prijatelji počnu da sumnjaju da se sve u toj vezi dešava suviše brzo. Brie i Bryan imaju velike nesuglasice kada je u pitanju budućnost njihove porodice. Takođe, u novoj sezoni vidimo da se Nikki premišlja da li da se vrati ikada u rvački ring.

Nova, peta sezona Total Bellas sastojaće se od 10 jednosatnih epizoda, a porodica će i dalje biti na prvom mestu. Nikki i Brie će konačno učiniti nešto po pitanju njihove sve veće želje da obnove kontakt sa ocem koga nisu videle godinama, dok se Brie i Bryan trude da pronađu kompromis u svojoj vezi. Za Nikki, ljubav je glavna tema kada je Artem zaprosi tokom romatičnog putovanja u Pariz, ali par će ubrzo doživeti još jedno iskustvo koje će im promeniti život kada Nikki sazna da je u drugom stanju. Iako su sestre uzbuđene što će zajedno odgajati decu, Brie je u prvi mah bila šokirana kada je shvatila da su trudne u isto vreme.

SerijuTotal Bellas produciraju kompanije WWE i Bunim/Murray Productions,  a izvršni producenti su Gil Goldschein, Russell Jay i Farnaz Farjam Chazan za Bunim/Murray Productions, kao i Kevin Dunn i Chris Kaiser za WWE. Nikki Bella i Brie Bella takođe učestvuju kao izvršni producenti.

Redakcija

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...