Peta sezona serije TOTAL BELLAS od 19. aprila na kanalu E!

Hit serija Total Bellas, koja prati živote čuvenih rvačkih zvezda, WWE® bliznakinja, vraća se na kanal E! sa najnovijom, 5. sezonom i emitovaće se od 19. aprila nedeljom u 22.00.

 Na samom početku pratićemo Nikkinu novu vezu sa plesnim partnerom iz serijala “Dancing with the Stars”, ruskim plesačem  Artemom Chigvintsevim, koja dolazi na test kada porodica i prijatelji počnu da sumnjaju da se sve u toj vezi dešava suviše brzo. Brie i Bryan imaju velike nesuglasice kada je u pitanju budućnost njihove porodice. Takođe, u novoj sezoni vidimo da se Nikki premišlja da li da se vrati ikada u rvački ring.

Nova, peta sezona Total Bellas sastojaće se od 10 jednosatnih epizoda, a porodica će i dalje biti na prvom mestu. Nikki i Brie će konačno učiniti nešto po pitanju njihove sve veće želje da obnove kontakt sa ocem koga nisu videle godinama, dok se Brie i Bryan trude da pronađu kompromis u svojoj vezi. Za Nikki, ljubav je glavna tema kada je Artem zaprosi tokom romatičnog putovanja u Pariz, ali par će ubrzo doživeti još jedno iskustvo koje će im promeniti život kada Nikki sazna da je u drugom stanju. Iako su sestre uzbuđene što će zajedno odgajati decu, Brie je u prvi mah bila šokirana kada je shvatila da su trudne u isto vreme.

SerijuTotal Bellas produciraju kompanije WWE i Bunim/Murray Productions,  a izvršni producenti su Gil Goldschein, Russell Jay i Farnaz Farjam Chazan za Bunim/Murray Productions, kao i Kevin Dunn i Chris Kaiser za WWE. Nikki Bella i Brie Bella takođe učestvuju kao izvršni producenti.

Redakcija

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...