Peat tehnika Peat tehnika

Peat tehnika

Psihologija August 23, 2020 ShineM 0

Doktor psiholog Živorad Mihajlović Slavinski je uveo novu tehniku borbe protiv nekih mentalnih stanja, koje slobodno možemo nazvati i bolestima 21.og veka, ali i... Peat tehnika

Doktor psiholog Živorad Mihajlović Slavinski je uveo novu tehniku borbe protiv nekih mentalnih stanja, koje slobodno možemo nazvati i bolestima 21.og veka, ali i u još mnogo čemu.

Naime, ova tehnika, je u suštini metod energetskog, ličnog, fizičkog i spiritualnog (duhovnog) razvoja i koristi se u svrhe eleminisanja problema, koji su nastali pod spoljnim ili unutrašnjim uticajima; pretežno probleme poput strahova, depresija, anksioznosti, raznih nelagoda, pa čak i do problema zavisnosti.

Dr. Psiholog Ž.M.Slavinski je godinama kombinovao razne metode (od podsticanja autosugestije, do akupresure) i usavršio tehniku, zahvaljujući kojoj (poput hipnoterapije), rešavamo uzrok, a ne posledice naših problema.

Malo više o samoj tehnici

U pitanju je brza tehnika, gde seanse traju prilično kratko i bazira se na otkrivanju polariteta, ali i ličnih kodova. Potom se pravi izjednačavaje, simbioza, ukroćivanje tih polariteta, zbog kojih osoba oseća nemir i nelagode.

Polariteti su u suštini dve opozitne emocije (npr. tuga-sreća, mir-nemir, usamljenost-socijalnost).

Lični kodovi

Lični kodovi su takođe dve međusobno kontradiktorne osobine, po kojima osoba funkcioniše kroz svoj život, dve emocije koje nas vode kroz život, jedna pozitivna i jedna negativna. U Peat-u se postiže neutralisanje ovih ličnih kodova i dostiže se neki oblik „mira“, „spokoja“, „snage“ i „stabilnosti“.

Napomena: Informacije o ovoj tehnici su dostavljene od strane PEAT stručnjaka, Jelene Petrović

Autor: Ana Marinković

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *