Paketićima do dečjih srca! Božica Velousis obradovala mališane! Paketićima do dečjih srca! Božica Velousis obradovala mališane!
Budite i vi nečiji Deda Mraz, smatra srpska književnica i autorka brojnih mnogonagrađivanih pesama i književnih dela Božica Velousis koja dugi niz godina pomaže... Paketićima do dečjih srca! Božica Velousis obradovala mališane!

Budite i vi nečiji Deda Mraz, smatra srpska književnica i autorka brojnih mnogonagrađivanih pesama i književnih dela Božica Velousis koja dugi niz godina pomaže humanitarnim fondacijama, udruženjima, kliničko – bolničkim centrima i drugim ustanovama od značaja za mlade i lica trećeg doba. Ona je povodom novogodišnjih i božićnih praznika, tradicionalno samoinicijativno u okviru lične organizacije dodelila paketiće udruženjima žrtava nasilja u Beogradu, čija deca u tim prostorijama takođe pronalaze utehu, nadu i veru u „ bolje sutra“. Osim što imaju prilike da se edukuju kroz radionice i različite umetničke programe, isto tako uče i shvataju da dobra dela oplemenjuju i doprinose bez obzira na generacijsku različitost i druge okolnosti.

Iako nije želela da govori o vrednosti paketića, Božica Velousis je za srpske medije istakla da je veoma raduje saradnja sa beogradskim udruženjima „Dar“ i „Hajr“ te da ovakva tradicija donosi odgovornost koju pokazuje prema građanima Srbije. Mališani se istinski raduju svakoj pažnji, a ovakvi slatki gestovi im na trenutak ulepšaju detinjstvo.

S obzirom na aktulene okolnosti pandemije C-19, ona nije propustila priliku da se druži sa mališanima i školarcima. Iako je sve proteklo bez klasične priredbe i muzičkih trenutaka, u saradnji sa predsednicima udruženja je nastojala da dodela protekne najsvečanije, shodno prostoru i vremenu.

Budite i vi, individualni filantropi. Pomozite socijalno ugroženim ljudima, kulturi, nauci, ekologiji, životinjama… jer tamo gde postoji ljubav, postoji život.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *