Ovog meseca sam ponosna na…

Ovog meseca sa ponosna na… Nije još uvek kraj ovog meseca, ali imam potrebu da izdvojim nekoliko stvari na koje sam baš ponosna. Kada kažem „baš ponosna“ to zaista i mislim, jer sve ovo nije čisto materijalnog karaktera. Pre bih opisala kao nešto što greje moju dušu i srce.

Ovog meseca sam ponosna na…

ovog-meseca-sam-ponosna-na
Prevencija zdravlja

Prva stvar na koju sam ovog meseca ponosna je moj odnos prema mom telu i zdravlju. Mi žene često zaboravljamo na preventivne preglede i na njihov značaj, pa kada nešto nije kako treba bude stani – pani. Ja sam odlučila i bila istrajna u svojoj odluci te sam uradila celokupab sistematski pregled. Hvala Bogu, sve je u redu. Ali svaka žena na prvom mestu mora da vodi računa o sebi i o svom zdravlju, pa posle dolazi sve ostalo. Jer samo kada smo dobro mi smo dobre.

I zato apelujem na sve žene da jednom godišnje prekontrolišu svoje zdravlje i da onda mirne glave nastave dalje u život.

ovog-meseca-sam-ponosna-na
Kancelarija

Druga odluka je da više ne radim od kuće. I to je jedna od bojih odluka ovog meseca. Sve ostaje isto. Moj posao i moja zaduženja ostaju isti, samo se menja mesto i okruženje u kom radim. Rećiću vam i zašto sam donela ovu odluku. Već dugo radim od kuće i imam utisak kao da ne radim. Nekako sam dostupna svima i uvek.

I iskreno, fali mi taj osećaj odlaska u kancelariju. Potrebno mi je da se sredim, našminkam i da u štiklicama odem na posao. Da, upravo mi to treba DA ODEM NA POSAO FIZIČKI. I kada sam to radila, shvatila sam da sam mnogo produktivnija i iskreno i srećnija. Moja kancelarija je za sada u jednom divnom coworking prostoru u Edukativnom Centru Kruševac, pod imenom Nova Industrija. Okruženje je predivno, kao i ljudi. I ovo mi mnogo znači.

Ovog meseca sam ponosna na…

Ovim putem vas pozvivam da ih posetite i da vidite šta sve nude od usluga. Verujte mi da imaju širok asortiman.

Ovog meseca sam ponosna na…

ovog-meseca-sam-ponosna-na
Preduzetništvo

Treća dobra odluka je proširenje mog poslovanja. Pored magazina, youtube emisija, predavanja, radionica, konsultacija odlučila sam da se malo pomerim od pisanja. Da me ne razumete pogrešno, pisanje će biti i dalje glavna tema mojih konsultacija i mentorskog programa, ali želela sam da prenesem i znanje iz sfere preduzetništva, digitalnog marketinga, kao i poslovanja modernog doba. Imala sam želju da svima koji su u preduzetničkim vodama ili žele da uplove u njih budem inspiracija, motivacija… Neko ko će im pomoći konkretnim i jednostavnim savetima poučena ličnim iskustvom. I eto, moje poslovanje se proširilo i sada širimo krila ka novim pobedama.

ovog-meseca-sam-ponosna-na
Meditacija

Četvrta odluka tiče se mog unutrašnjeg mira i rada na sebi. Radim na sebi, ali imam utisak da sam zapostavila neke bitne stvari koje su mi ranije bile od velike pomoći. Ne znam zašto sam ih zapostavila. Mislim i da se ne sećam svih tih stvari, ali jedno je sigurno počeću od toga da radim onako kako se u tom trenutku osećam i kako mi prija. Da DOZVOLIM SEBI  da budem ja. Da dopustim sebi da se osećam lepo u svojoj koži i da mogu jasno i glasno da kažem „ BAŠ JE LEPO BITI JA“!

Ovog meseca sam ponosna na…

 

ovog-meseca-sam-ponosna-na
Zdrav doručak

Peta odluka je vraćanje zdravoj ishrani. Ja se i sada hranim zdravo, naravno uskoći i po neka nezdrava namirnica, ali želim više da se posvetim tome. Da isplaniram jelovnik. Da pripremim hranu unapred kako ne bih došla u iskušenje da pojedem nešto što nije toliko zdravo ili da dođem u situaciju da me mrzi da pripremam doručak, pa da danima spremam nešto jednostavno i imam isti doručak. Planiranje i dobra organizacija su ključ svega.

Ovog meseca sam ponosna na…

Ovo su neke od odluka, ali meni su najznačajnije i zato sam odlučila da baš o njima pišem. Svaka promena prija, pa tako i meni sve ovo. I da, ovaj tekst pišem iz predivnog coworking prostora, o kome sam vam pisala na početku teksta, i uživam u kafi.

I zato dozvolite sebi da razmazite sebe donoseći samo prave osluke za vas.

Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...