Otkrij soundtrack svog života

Strimuj neograničenu muziku uz Deezer Premium, Family i HiFi po novoj ceni nižoj nego ikada

 

Da li osećaš da je tvoj život kao film? Onda ti je potreban savršen soundtrack za sve velike i male trenutke u tvom životu. Globalni muzički streaming servis Deezer je tu da ti pomogne, a za sve streaming pretplatnike cena je snižena. Sada možeš imati Dezeer Premium za samo 585 dinara mesečno, Deezer Family za 888 dinara mesečno i Dezeer HiFI za 945 dinara na mesečnom nivou.

Zahvaljujući katalogu od 56 miliona pesama, ljubitelji muzike imaju priliku da na Deezer-u pronađu omiljene numere srpskih i stranih izvođača. Deezer takođe angažuje lokalne urednike koji pripremaju plejliste i kanale samo za tebe. Poslušaj Hitovi trenutka, Sav taj folk i Retro Balkan hitovi i pronađi odličan spoj lokalnih i stranih melodija. Tu su i širok spektar tematskih muzičkih kanala poput Pop i Rap, kao i plejliste, nove hitovi, kompilacije i kompilacije muzičkih izvođača 100% biranih samo za tebe.

Deezer Premium  ti omogućava da uživaš u svojim omiljenim pesmama bez reklama. Takođe, lako možeš da preuzmeš sve albume, plejliste i pesme kako možeš da slušaša bilo kad i bilo gde, čak i kad nisi na netu.

Ukoliko u tvom domu ima više od jednog para ušiju, možeš biti siguran da cela porodica sluša omiljene pesme jer ćeš imati priliku da otvoriš šest individualnih profila u okviru Deezer Family pretplate. To znači da svaki član porodice može uživati u svojoj ličnoj plejlisti i omiljenim dodacima. Deezer Family ti omogućava da kontrolišeš šta tvoja deca slušaju, pomoću roditeljske kontrole koja je laka za upotrebu. Porodični nalog može biti povezan sa čak trinaest različitih uređaja uključujući mobilne telefone, kompijutere, tablete i pametne slušalice.

Ako si pravi ljubitelj muzike koji bira samo najbolji zvuk, možeš uživati u izboru od više od 50 miliona pesama vrhunskog FLAC ( kvaliteta zahvaljujući Deezer HiFi. Stavi najbolje slušalice ili pusti muziku na kućnom zvučnom sistemu i imaćeš osećaj kao da si u muzičkom studiju sa tvojim omiljenim izvođačem. Takođe ćeš imati ekskluzivan pristup 360 by Deezer, samostalnoj aplikaciji koja ti omogućava da doživiš inovativnu Sony 360 realnost – audio format bez potrebe za bilo kakvom opremom. Deezer HiFi je dostupan putem desktop aplikacije, web plejera, iOS, Android i Xbox-a.

Bez obzira koju Deezer pretplatu izabereš, ne moraš da brineš o pauzama između reklama i lako ćeš se prebaciti između svakog uređaja. Takođe možeš koristiti jedinstvene premium funkcije poput:

 

  • Tekstovi pesama – omogućava ti da pratiš o čemu pesma govori i pevaš gde god da se nalaziš.
  • SongCatcher funkcija u aplikaciji koja identifikuje nepoznate numere i omogućava ti da dodaš pesmu direktno u ličnu plejlistu.
  • Tamni režim – daje slobodu našim korisnicima da pređu sa normalnog svetlog muzičkog plejera na tamno sivu pozadinu.
  • Flow – neograničena muzička plejlista koju je Deezer kreirao samo za tebe, na osnovu tvojih ličnih preferencija i ukusa.
  • Dnevni mix 40 preporučrnih pesama, kreiranih prema tome šta si slušao tokom nedelje.
  • Discovery ažurira se svake nedelje, tako da možeš slušati novu muziku koja je savršeno prilagođena tvom ukusu.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....