Osnovan Klub za mame preduzetnice!

Osnovan Klub za mame preduzetnice! Jovana Šipčić: “Podršku smo dobili od princeze Karađorđević i brojnih poznatih mama”

Princeza Karađorđević i brojne poznate mame podržale Klub mama preduzetnica i humanitarni Bazar

Jovana Šipčić preduzetnica, urednik i predsednica Sekcije za mlade preduzetnike u Privrednoj komori Srbije osnovala je nedavno Klub mama preduzetnica “Draga mama“.

Ovo neprofitablno udruženja za cilj će pre svega imati smanjenje nasilja nad ženama i jačanje figure majke u društvu, kao i ogromnu podršku hrabrim majkama.

  • Cilj kluba je da se mame udruže, dobiju adekvatne savete i podršku. Neizmerno mi je drago što su podršku dale i brojne poznate mame i preduzetnice. Princeza Ljubica Karađorđević, koja je i sama preduzetnica na predstojećem Bazaru podeliće svoja iskustva i savete, pevačica Mija Borisavljević koja je nedavno otvorila sopstvenu firmu, Nikolina Kovač i veliki broj glumica.

Od 10.do 13. februara Klub mama preduzetnica održaće online Bazar gde će mame na brojnim portalima dobiti marketing podršku i prodajni online prostor. Na Bazaru će pronaći primere dobre prakse, savete uspešnih, ali i razne poklone. Bazar će biti i humanitarnog karaktera, pa će sredstva biti usmerena deci oboleloj od kancera.

Sve preduzetnice, i one koje nisu mame mogu se prijaviti za Bazar na mejl klubmamapreduzetnica@gmail.com ili se informisati detaljnije o istom.

Šipčić je izjavila da s obzirom da je i sama mama da zna koliko je teško kretati se, raditi, a čuvati decu, imati spreman ručak i čist dom. Kako naglašava i sama nema pomoć baka i deka, dadilja. Zbog toga svi sastanci, kursevi, druženja u okviru Kluba imaće i obezbeđeno čuvanje dece, a nakon svega i vreme za opuštanje vrednih mama. Sve će imati priliku da ugode sebi uz besplatnu šminku, frizuru, masaže, a zna se da su tada priče posebno važne, kroz smeh kaže ova mlada mama i preduzetnica.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....