Originalan poklon: HEALTHY BEAUTY | On-line kurs izrade prirodnih kozmetičkih proizvoda

Ako ste se umorili od biranja idealnih kozmetičkih proizvoda koji bi najbolje odgovarali vašoj koži, poseban poklon ima savršeno rešenje za vas.

Reč je o HEALTHY BEAUTY / ON – LINE KURSU IZRADE PRIRODNIH KOZMETIČKIH PROIZVODA.

Ovde ćete naučiti kako da pravite prirodnu kozmetiku, od prirodnih sastojaka bez ikakve hemije. Naučićete šta su prirodni preparati i organska kozmetika, kako kozmetički preparati utiču na funkciju kože i celog organizma i u čemu je prednost primene prirodne kozmetike. Savladaćete dragocenu tehniku kako da od prirodnih sastojaka napravite sredstvo za negu i tako svoje lice, kosu i telo poštedite “hemije”.

Ovaj kurs je prvi on-line kurs na ovim prostorima. Koža je svakodnevno izložena štetnim agensima koji se nalaze kako u našem okruženju, tako i u preparatima koje koristimo za negu kože. U većini takvih preparata dominiraju parafinsko ulje i drugi derivati nafte koji zapušavaju pore i otežavaju koži da diše. Prirodni sastojci podstiču aktivnost kože i na taj način doprinose njenoj hidrataciji. Osim toga, prirodne sirovine nisu testirane na životinjama, pa ih sa poverenjem možete koristiti u svrhu izrade prirodne kozmetike. U on-line delu koji traje 2,5 meseca uz mnogo praktičnih saveta naučićete osnove izrade kozmetičkih proizvoda i kako da sami od nule formulišite svoju kozmetiku za negu lica. Kurs ima 7 modula i realizuje se na posebnoj platform za on-line obrazovanje. Nakon teorijskog on-line dela sledi jednodnevni praktični deo gde ćemo naučeno sprovesti u delo. Nakon završenog kursa dobijate sertifikat o završenom kursu. Na kraju kursa sve preparate koje napravimo možete odneti kući. Na ovoj radionici koristite najnovije sirovine, emulgatore i konzervanse dozvoljene za korišćenje u prirodnim preparatima. Pripremate ih i izrađujete sami, uz stručni nadzor. Kurs vodi Marijana Milosavljević, diplomirani farmaceut specijalista kozmetologije.

Na sajtu  https://www.posebanpoklon.rs/ možete pogledati i ostale poklone, kao i ovaj.

Poseban poklon je uvek tu za vas.

Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...