Originalan poklon: HEALTHY BEAUTY | On-line kurs izrade prirodnih kozmetičkih proizvoda

Ako ste se umorili od biranja idealnih kozmetičkih proizvoda koji bi najbolje odgovarali vašoj koži, poseban poklon ima savršeno rešenje za vas.

Reč je o HEALTHY BEAUTY / ON – LINE KURSU IZRADE PRIRODNIH KOZMETIČKIH PROIZVODA.

Ovde ćete naučiti kako da pravite prirodnu kozmetiku, od prirodnih sastojaka bez ikakve hemije. Naučićete šta su prirodni preparati i organska kozmetika, kako kozmetički preparati utiču na funkciju kože i celog organizma i u čemu je prednost primene prirodne kozmetike. Savladaćete dragocenu tehniku kako da od prirodnih sastojaka napravite sredstvo za negu i tako svoje lice, kosu i telo poštedite “hemije”.

Ovaj kurs je prvi on-line kurs na ovim prostorima. Koža je svakodnevno izložena štetnim agensima koji se nalaze kako u našem okruženju, tako i u preparatima koje koristimo za negu kože. U većini takvih preparata dominiraju parafinsko ulje i drugi derivati nafte koji zapušavaju pore i otežavaju koži da diše. Prirodni sastojci podstiču aktivnost kože i na taj način doprinose njenoj hidrataciji. Osim toga, prirodne sirovine nisu testirane na životinjama, pa ih sa poverenjem možete koristiti u svrhu izrade prirodne kozmetike. U on-line delu koji traje 2,5 meseca uz mnogo praktičnih saveta naučićete osnove izrade kozmetičkih proizvoda i kako da sami od nule formulišite svoju kozmetiku za negu lica. Kurs ima 7 modula i realizuje se na posebnoj platform za on-line obrazovanje. Nakon teorijskog on-line dela sledi jednodnevni praktični deo gde ćemo naučeno sprovesti u delo. Nakon završenog kursa dobijate sertifikat o završenom kursu. Na kraju kursa sve preparate koje napravimo možete odneti kući. Na ovoj radionici koristite najnovije sirovine, emulgatore i konzervanse dozvoljene za korišćenje u prirodnim preparatima. Pripremate ih i izrađujete sami, uz stručni nadzor. Kurs vodi Marijana Milosavljević, diplomirani farmaceut specijalista kozmetologije.

Na sajtu  https://www.posebanpoklon.rs/ možete pogledati i ostale poklone, kao i ovaj.

Poseban poklon je uvek tu za vas.

Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...