Online program: „Pokreni svoju moć“ Online program: „Pokreni svoju moć“
Online program „Pokreni svoju moć“ je za odvažne i hrabre žene koje žele da idu napred i da ne odustaju od svojih snova i... Online program: „Pokreni svoju moć“

Online program „Pokreni svoju moć“ je za odvažne i hrabre žene koje žele da idu napred i da ne odustaju od svojih snova i ciljeva.

Mentor koji će vas voditi kroz ovu avanturu je žena koja je srušila sve granice kada su godine i uspeh u pitanju. Ako je ona mogla da uspe, možeš i ti.

U stranoj zemlji, među nepoznatim ljudima, naučila je danski jezik, sa 30 godina je završila srednju školu (jer iz zemlje odakle je došla diploma nije bila važeća). Nalazi posao iz snova. Sa 35 godina počinje po prvi put da trči. Sa 40 godina upisuje Višu školu, koju uspešno završava. Nakon toga upisuje NLP edukaciju i pored redovnog državnog posla, postaje i preduzetnica, tačnije Profesionalni coach.

NLP je neuro lingvističko programiranje. Nauka koja se bavi ličnim rastom, komunikacijom i strategijama uspeha.

Zato Kornelija danas pomaže odvažnim ženama da ostvare svoje snove i  kreiraju ispunjen život po svojoj mjeri.

Zamislite sada čemu sve takav mentor može da vas nauči, šta sve može da vam pruži.

Ovaj program sastoji se od 4 radionice interaktivnog karaktera, gde dobijate sve potrebne alate za pokrenete sebe, svoju moć i dođete do vašeg cilja. Program počinje 08. marta i prijave su otvorene za sada.

Pomoćiće vam da prebrodite barijere, strahove… Sve ono što vas koči ka boljoj verziji vas samih. Ovo je idealan poklon za 08. mart. Obradujte sebe i učinte nešto lepo za sebe.

Pokrenite svoju moć uz minimalna ulaganja i znajte da ćete mnogo dobiti.

Sve informacije o online programu „Pokreni svoju moć“ možete pronaći OVDE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *