On briše jezičke barijere! Na radost slušalaca snimio kultnu pesmu!

Poznat po svom bogatom i ekscepcionalnom muzičkom stvaralaštvu, jedan od poznatijih vokalnih umetnika Kibi Lubenović koji nastoji da poveže muziku Balkana sa tradicijom i kulturom drugih zemalja Evrope, nedavno je premijerno predstavio domaći evergrin u malo drugačijoj obradi aranžmana i ovim povodom oduševio poštovanu publiku!

KIBI I BEBEK

Naime, s obzirom na Kibijev dugogodišnji umetnički rad koji je ovenčan brojnim uspesima, priznanjima i gromoglasnim aplauzima iz mnogih evropskih prestonica, apsolutno smo sigurni da njegova nova muzička misija nosi doslednost kvalitetnim muzičkim žanrovima i tekstovima stvaranim na motivima tradicionalne narodne muzike. Tako je na Kibijevom muzičkom repertoaru zaživela, nova, a zapravo kultna numera „Baš mi se ne da“ istaknutog jugoslovenskog kompozitora B. Košanina, ali u obradi aranžmana prilagođenog njegovoj impostaciji raskošnog vokala. Pesma koja je obeležila stvaralaštvo autentičnog Šumadinca Milana Babića, kojem je zavičaj podario dušu i talenat, dakako će potvrditi još jednom muzički put Kibija Lubenovića i samim tim, povezati ga sa slušaocima koji takođe veruju u ljubav, lepotu jednostavnosti i stihove poput ovih koji ulivaju nadu u setna osećanja.

Kibi

„U određenom momentu muzičkog sazrevanja kada sam shvatio koje pesme izvodim iskreno, iz duše, pesma „Baš mi se ne da” je predstavljala meni ogromnu želju da je snimim i donesem u svojoj interpretaciji. Na moju radost, naišao sam na pozitivne reakcije saradnika, potom slušalaca, a snimio sam je u nešto savremenijem zvuku koji se naginje rok fazonu, naravno ne odstupajući od izvorne forme pesme. Nastojao sam da me u istoj interpretaciji svi instrumenti prate uživo. Uz pomoć profesionalaca i svesrdne podrške, doživeo sam pozitivan ishod.“ Izjavio je Kibi i dodao: „Trudim se da prenesem slušaocima istinsku emociju i njome se isključivo obraćam publici širom sveta, brišući jezičke barijere jer pesmom prevashodno širim miris ljubavi i slobode.“ izjavio je na konferenciji za medije Kibi Lubenović koji je ostvario saradnju sa najvećim muzičkim i glumačkim zvezdama na Balkanu.

Ovu pesmu možete poslušati na njegovom Jutjub kanalu ali uskoro u brojnim radio-televizijskim emisijama sa kablovskom i nacionalnom frekvencijom.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...