ODSJAJ ZDRAVLJA U OGLEDALU ILI KAKO DA ZABLISTATE

SJAJNE USNE– Savremeni trendovi podrazumevaju mat i sjajnu verziju boje na usnama i nekada smo po tom pitanju vrlo isključive. Mat efekat deluje prefinjeno, a sjajne usne deluju opuštenije i veselije.
Eksperimentišite sa novim bojama jer će to da osveži kompletan izgled lica.
Prednost mat ruževa za usne jesu jača pigmentacija i postojanost boje na usnama. Ako ćete pre izabrati samo sjaj, nanesite prethodno olovku u boji i time ćete naglasiti efekat sjaja na usnama.
LEPE I ZDRAVE TREPAVICE– Trepavice su jedan od najefektnijih detalja na ženskom licu. Naglašavaju ženstvenost i daju zdrav i privlačan izgled.  Lepe trepavice odraz su pravilne ishrane i zdravog načina života.
Sve ono što pozitivno utiče na kožu, utiče odlično i na izgled i stanje trepavica. Jedno od osnovnih pravila je redovno uklanjanje šminke i ostataka maskare, koji mogu da se zadrže na trepavicama.
Pantenol i arganovo ulje su neki od preparata koje vaše trepavice prosto obožavaju.
ULJE U KOSI, DA ILI NE ?– Ranije je ova ideja delovala prilično neobično i neprihvaćeno. Ipak, već neko duže vreme ulja su jedan od najvažnijih i omiljenih sastojaka za negu kose. Svaka žena imaće bar malu korist od primene ulja za negu svoje kose.
Ulja su odličan lubrikant, što pomaže kod raščešljavanja. Takođe, ovo pomaže kod zatvaranja vlasi i samim tim efikasna je zaštita od toplote i ostalih spoljnih uticaja. Ulja podstiču zdravlje kose, a savremeni preparati prakitčno ne mogu da se zamisle bez ulja i njihovog blagotvornog uticaja kod očuvanja zdravlja celokupnog zdravlja ljudskog organizma.
Autor: Ivana Živanić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj?

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj? Tuđi...

Ljubav je igra bez granica

Ljubav je igra bez granica. Upravo naiđoh na neke...

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće. Kada se...

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u 21. veku?

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u...