ODLIKE SVAKE USPEŠNE ŽENE ODLIKE SVAKE USPEŠNE ŽENE
Kada pogledate ljude oko vas, one koje poštujete i od kojih učite, primetićete da imaju mnogo toga zajedničkog. Sve uspešne žene isijavaju samopouzdanje. osećate... ODLIKE SVAKE USPEŠNE ŽENE

Kada pogledate ljude oko vas, one koje poštujete i od kojih učite, primetićete da imaju mnogo toga zajedničkog.

Sve uspešne žene isijavaju samopouzdanje. osećate da možete imati poverenja u njih i vrlo je očigledno da imaju jasan stav kuda idu i šta žele od života pa se prirodno postavlja pitanje kako to one postižu i koje to osobine doprinose njihovom uspehu ?!

Ove tri osobine zaštitni su znak svake moćne žene…

 

Neustrašive su

Ključ uspeha je dobro poznavati samog sebe i vladati sobom, svojim mislima i postupcima.

Ne lažu

Uvek govoriti istinu– time učvršćujemo samopouzdanje i ljubav prema sebi i na taj način čuvamo tako nam dragoceni integritet.

 

Stoje iza svojih odluka

Važno je imati na umu da nas svaki promašaj vodi bliže uspehu i da odustajanje od stvari koje su nama bitne, nije nikako opcija. A kada shvatimo da neki način, za koji mislimo da je pravi, ne dovodi do ostvarenja cilja, samo je potrebno promeniti način, ali ne i cilj. On treba uvek da bude stabilan. Uvek se može napraviti još jedan pokušaj više jer talenat u većini slučajeva nije presudan sam po sebi i bez upornosti, ne može dovesti do uspeha.

 

Autor: Ivana Živanić

Your email address will not be published. Required fields are marked *