O njemu, o prevari, o ljubavi

Gledam ga kako prolazi. Njegova kosa leprša oko njega, sunčevi zraci joj daju zlatan sjaj. Njegov brz i hladan hod. Gledam ga, spustio je pogled, sakrio okice koje najviše volim. Gledam ga, jer njegova brada daje poseban sjaj njegovom jakom karakteru.

On je muškarac sa stavom i njegove mane brzo u tvojim očima postaju vrline. Na oko luckast i šaren sa ko zna koliko devojaka oko sebe. Ali izgled često prevari čoveka. Tek kada pogledaš nečiji iskren pogled osetiš njegovu dušu i saznaš istinu. Ljudi često nose maske i postaju ono što ne žele biti. Jer su nekada platili teške račune i verovali previše drugim ljudima.

Čovek kada je povređen promeni sebe, podigne zid i stavi okove. Iz tih razloga donosimo brze zaključke ali trebamo stati i razmisiti. Priznajem i ja sam za njega mislila kako je uobražen, zapravo tada nisam shvatila koliko ceni nežniji pol. Taj njegov mio glas obojen u lavandu koja umiruje čoveka. I dalje mi stoji urezana njegova prva reč koju do tada nisam od nikoga čula. Dok bi drugi posmatrali izgled on je gledao oči i zvao me „krupnookica“. Šarmantnog izgleda i posebnog stasa. Sijajući dobrotom budio je toplinu moje duše. Njegove reči unosile su nemir. Sve dok jednoga dana nije postao moj mir. Pronaći u nekome mir danas je teško.

On nije neko sa puno pitanja jer ih pronalazi u pogledu i glasu. Ceni svoju slobodu koliko i moju. Ma koliko bili daleko poverenje je kod nas uvek prisutno. Verujemo jedno drugom i to se neće promeniti.  I ako bi verovatno rekli ako je daleko on je muškarac naći će drugu. Složila bih se ako oseća da njegova pažnja kao i ljubav nisu uzvraćeni i potraži to u drugoj. Tada ne bi samo on bio kriv kada sam i ja.

Da li bi oprostio prevaru?

Verovatno bi odmah rekao ne. Ali možda i da. Oprostiti nekome prvi put prevaru je stvar izbora ali drugi put je ludost. Prevare dolaze nekada kao kazna da nas podsete šta smo zapravo pogrešili. Možda nismo pružili doboljno ljubavi. A možda smo zahvaljujući trećoj osobi otkrili pravo lice.

Zapravo sve je kako treba biti. To je sudbina. Ali nećemo pričati o njoj. Sada je vreme ljubavi. Zagrli nežno svog voljenog i pleši sa njim kroz život pun lakih i teških pustolovina. Budite kroz život dvoje spojenih u jedno. Zajedno se borite za bolje sutra. Držeći se za ruke pokažite deci šta je život. Neka vaša ljubav i snaga pokaže njima pravi put. Ma jednostavno volite se, jer ljubav uvek pobeđuje!

Autor: Katarina Radičević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...