O KNJIZI (PRIRUČNIKU): “TIP OF THE WEEK #1” -MOJ INTERAKTIVNI PRIRUČNIK ZA LIČNI I PROFESIONALI RAZVOJ O KNJIZI (PRIRUČNIKU): “TIP OF THE WEEK #1” -MOJ INTERAKTIVNI PRIRUČNIK ZA LIČNI I PROFESIONALI RAZVOJ
Ovo nije klasičan priručnik poput onih za samopomoć. Ovaj priručnik se razlikuje po mnogim stvarima. Kao prvo nije bitno odakle ćete poćeti da ga... O KNJIZI (PRIRUČNIKU): “TIP OF THE WEEK #1” -MOJ INTERAKTIVNI PRIRUČNIK ZA LIČNI I PROFESIONALI RAZVOJ

Ovo nije klasičan priručnik poput onih za samopomoć. Ovaj priručnik se razlikuje po mnogim stvarima. Kao prvo nije bitno odakle ćete poćeti da ga čitate. Bukvalno možete da čitate onako kako vam u tom trenutku dođe: početak, sredina ili kraj. U njemu je poželjno pisati, bojiti, šarati, podvlačiti ono što je za vas bitno… Kada je jednom pročitate tu nije kraj. Možete i trebate da mu se vraćate iznova i iznova, kako biste videli koliki je vaš napredak i da ponovo krenete sa PROMENOM.

PROMENA je glavna reč koja može opisati ovo štivo. Radićete na sebi, na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Sigurno ćete napredovati, ako pratite sva uputstva i ako date sve od sebe. Prepun je vežbi, raznih zadataka i priča i bukvalno vas tera da budete što bolji i da napredujete iz dana u dan.

Idu praznici, završava se jedna godina, dolazi nova, a ova knjiga je idealan poklon za sve one koji žele da krenu put promene za svoje bolje sutra. Uđite u 2019. godinu kao NAJBOLJA VERZIJA SEBE.

Knjigu je izdala izdavačka kuća Finesa.

Autor: Lidija Gajić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *