O KNJIZI: „NEISPRIČANA PRIČA“- MONIKA ALI

Ledi Dajana, Princeza od Monaka – Grejs Keli, Evita Peron… i još mnogo sličnih njima, žene poznate celom svetu kao velike i srećne, a u stvari duboko nesrećne sa trgično okončanim životima. Žene žrtve sopstvene slave, vremena i muževa jer su njima bile ukras za koje zna čitav svet, a sebi najveće razočaranje.

U ovom bestseleru New York Times-a, Monika Ali priča o ceni slave i o bahatosti ljudi koji uvek okružuju one koji su nemoćni u svoj svojoj prividnoj moći. O emocijama koje moraju biti sakrivene, dok lažna hrabrost stvarno guši. Vodi nas kroz neizdrživost življenja u zlatnom kavezu, sa zlatnom kašičicom i sjajnom nepremostivom ogradom. Ponuđena smrt ili bekstvo, kao jedina rešenja, kroz slučajnost ili dobar plan, put do slobode je ipak prividno nemoguć…

Prokletstvo slave dvadesetog veka, preterana medijska pažnja, ispričane izmišljene i istinite priče, iz kuće, spavaće i dnevne sobe, kuhinje, kupatila… privatnost se gubi, a čovek gubi sopstveni identitet. Ovo je izmišljena priča u kojoj može da se pronađe svaka princeza sadašnjeg vremena, pa poučena iskustvom,  na vreme promeni stereotipe i pobegne u običan svet.

Autor: Zvezdana Balan

3 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve . Dobrodošli...

Brzinski voćni kolač – Banana rolat

Brzinski voćni kolač - Banana rolat. Da li volite...

Danas novo, sutra je već normalno

Danas novo, sutra je već normalno. Slušam kako najavljuju...

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike!

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike! Uroš...