NOVOGODIŠNJI KONCERT U PODNE NOVOGODIŠNJI KONCERT U PODNE
Osnovna Muzička Škola “Kornelije Stanković” u Trsteniku postoji već dugi niz godina i predstavlja ponos ovog grada. Osim nastupa i uspeha koje ostvaruju tokom... NOVOGODIŠNJI KONCERT U PODNE

Osnovna Muzička Škola “Kornelije Stanković” u Trsteniku postoji već dugi niz godina i predstavlja ponos ovog grada. Osim nastupa i uspeha koje ostvaruju tokom godine, oni svoju publiku svake godine obraduju novogodišnjim koncertom koji predstavlja jednu lepu prazničnu završnicu i potvrdu svega lepog što je urađeno.
I ove godine će nam se predstaviti na koncertu koji će se održati u petak 27.12.2019. godine u sali Doma Kulture u Trsteniku sa poćetkom u 12 časova.
Pozivamo sve koji su željni da vide i čuju šta to deca i nastavnici iz ove škole rade da uveličaju ovu svečanost svojim dolaskom.
Iz Škole obećavaju sjajan provod, puno muzike, solističkih i kamenih tačaka. Glavna tema ovogodišnjeg koncerta su mjuzikli, što “čitavoj priči daje poseban ton”, a načuli smo da se pominje čak i tačka iz poznatog filma “Kosa” što do sada nije viđeno na ovakvim koncertima.
Upoznaćete nastavnike i učenike koji svu svoju energiju posvećuju muzici.
Na koncertu će takođe nastupiti i školski hor koji svakodnevno vežba svoje vesele melodije na šta smo posebno ponosni.
Dragi dečaci i devojčice, mame, tate, bake i deke.. Dođite da zajedno stvaramo novogodišnju čaroliju

Autor: Danica Žunjanin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *