NOVI SINGL LENE KOVAČEVIĆ PRED PRAZNIKE – EMOTIVNA BALADA “POŽURI” NOVI SINGL LENE KOVAČEVIĆ PRED PRAZNIKE – EMOTIVNA BALADA “POŽURI”
Lena Kovačević je objavila novi singl pod nazivom ”Požuri”. U najpozitivnijem smislu Lena nastavlja da pomera granice i donosi nam emotivnu baladu za koju... NOVI SINGL LENE KOVAČEVIĆ PRED PRAZNIKE – EMOTIVNA BALADA “POŽURI”

Lena Kovačević je objavila novi singl pod nazivom ”Požuri”. U najpozitivnijem smislu Lena nastavlja da pomera granice i donosi nam emotivnu baladu za koju sa pravom možemo reći da predstavlja pravo osveženje na našoj muzičkoj sceni.

Kompozitor i tekstopisac pesme “Požuri” je Vladimir Danilović, aranžer Darko Dimitrov. Ovo je pesma koja je nastala u dahu zajedničke energije tima sa kojim Lena poslednjih godina kreira singlove, a u susret album koji je u pripremi za izdavačku kuću Magic Records.

Kao i do sada, kada su u pitanju Lenini singlovi, prvo se predstavlja audio verzija, a spot stiže kao poklon za praznike koji su pred nama.

Pesma “Požuri” može se čuti na ovom linku:

 

Pored novog singla, Lena do kraja godine nastupa na koncertima u inostranstvu, a već u subotu 7. decembra održaće treći raspodat koncert u Nemačkoj ove godine, na kome nastupa uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, članove državnog operskog orkestra Braunšvajg.

Detaljne informacije o nastupima mogu se pronaći na Leninom zvaničnom Instagram nalogu:

https://www.instagram.com/lenakovacevic_official/

 

Redakcija

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *