NOVI MAKE UP TRENDOVI NOVI MAKE UP TRENDOVI
Jedini uslov koji je potreban je Volja… Prirodnost, svežina i zdrava koža, dominantni su trendovi u šminkanju za narednu godinu. Ako volite boje, onda... NOVI MAKE UP TRENDOVI
Jedini uslov koji je potreban je Volja…
Prirodnost, svežina i zdrava koža, dominantni su trendovi u šminkanju za narednu godinu. Ako volite boje, onda možete da odahnete jer će glavno pitanje da glasi: Maskara u boji ili bez maskare ?
Zlatni glamur
Malo glamura u svakodnevnici, nikada ne može da škodi. To znaju i stručnjaci u kozmetici pa je sve aktuelniji trend zlatnog u šminkanju, ali i u raznim preparatima.
Zlato nam dolazi u raznim oblicima. Kao svetlucava senka ili kao jednostavan ajlajner za oči.
Zlato vam je odavno  poznato u okviru highlightera na jagodičnim kostima ili možda kao neki neobični lak za nokte.
Često je dovoljan samo jedan mali zlatni detalj kako bi se privukla pažnja i radoznali pogledi.
Naša preporuka: Za glamurozni dnevni look koristite kremastu senku za oči. Ovde je olakšavajuća okolnost što za glam up izgled nije potrebna preciznost, mogu sve dame ovo vrlo lako da uvežbaju.
Senke kremaste strukture prvo se nanose na kapak, zatim se prstima razmažu i tapkaju i to je čitava tehnika nanonšenja.
Maskara u boji- uvek deluje sveže
Naša preporuka: Pri korišćenju maskare u boji, pre samog nanošenja možete oblikovati trepavice uvijačem, kako bi željena boja bila upečatljivija. Ne zaboravite pre nanošenja drugog sloja slepljene trepavice razdvojiti suvom četkicom. Kod drugog sloja, zapravo ne treba nanositi puno boje već ih samo malo dotaknuti. Za efektniji izgled, na kapke možete staviti neku senku u kontrastnoj boji.
Koža kao rosa
Obilno hidrirana koža koja izgleda sveže i zdravo jeste izgled koji će biti aktuelan sledeće godine. Tekstura slična gelu i jako puno sjaja, najvažniji su element za ovaj efekat tzv. “mokre šminke” Zahvaljujući tečnim sastojcima, ten deluje nežnije nego prilikom upotrebe highlightera. Osnova za ovakav izgled je dobro hidrirana koža koja može da se postigne korišćenjem hidratantnih krema.
Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *