NOVA SERIJA NA SCI FI KANALU – SPIDES  Nemački glumci srpskog porekla glume u ovom naučnofantastičnom trileru NOVA SERIJA NA SCI FI KANALU – SPIDES  Nemački glumci srpskog porekla glume u ovom naučnofantastičnom trileru
Nova naučnofantastična serija stiže na kanal SCI FI, pod nazivom SPIDES (Spajds). Osam jednočasovnih epizoda emitovaće se nedeljom u 21.00 od 6. septembra, a... NOVA SERIJA NA SCI FI KANALU – SPIDES  Nemački glumci srpskog porekla glume u ovom naučnofantastičnom trileru

Nova naučnofantastična serija stiže na kanal SCI FI, pod nazivom SPIDES (Spajds). Osam jednočasovnih epizoda emitovaće se nedeljom u 21.00 od 6. septembra, a biće predstavljena uzbudljiva triler priča o invaziji vanzemljaca na jedan potpuno nov način.

Smeštena u savremeni Berlin, serija SPIDES prati  Noru, koju igra Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones), mladu ženu koja se budi iz kome bez sećanja na svoj prethodni život nakon što je uzela misterioznu drogu; tu je i lokalni detektiv David Leonhart, koga tumači Falk Hentschel (Legends of Tomorrow, Marvels Agent of S.H.I.E.L.D.), i njegova partneka Nique Navar, koju igra Florence Kasumba (Avengers, Black Panther). Detektivi prate trag narkotika koji je povezan sa nestankom na desetine tinejdžera. Kada Nora pokušava da otkrije šta joj se desilo, počinje da razotkriva zaveru vanzemaljaca koji koriste veštačku drogu da bi se ubacili u ljudska bića čija im tela služe kao stanište. Što više istine Nora otkrije, to će biti jasnije njene lične mračne tajne: ona je ključ invazije protiv koje se bori.

U seriji SPIDES takođe glume i dvojica nemačkih glumaca srpskog porekla: Aleksandar Jovanovic je misteriozni Robert Prokopp (poznat po međunarodnim serijama Tatort, Dr Who), a Branko Tomović je mafijaš Boris (glumio u popularnim serijama Homeland i 24).

Serija SPIDES se emituje tokom 2020. godine u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Južnoj Americi, Poljskoj, Rumuniji, na Balkanu, Bliskom Istoku, u Africi, Australiji i Brazilu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *