Nosite jednu suknju na osam različitih načina Nosite jednu suknju na osam različitih načina
Nova pravila ponašanja, iliti novo vreme da se još bolje izrazimo, donelo nam je i neke nove navike. Pod novim navikama ne mislimo samo... Nosite jednu suknju na osam različitih načina

Nova pravila ponašanja, iliti novo vreme da se još bolje izrazimo, donelo nam je i neke nove navike. Pod novim navikama ne mislimo samo na higijenu, nego i na način ophođenja i vrednovanja stvari. Većina devojaka iz mog okruženja počela je šljokičavu odeću da menja za klasične komade,  a time prilagodi i neutralne boje. Poseban naglasak se stavlja na lakoću nosivosti i kombinovanja.

Povučeni takvim trendom većine devojaka, donosimo vam jedan komad koji će potpuno zadovoljiti vaša očekivanja. U pitanju je suknja sa dva lica koju potpisuje domaći brend anaví. Suknju možete nositi na čak osam načina, a dostupna je u četiri kombinacije boja. Crno-plava i crno-krem kombinacije boja su u sastavu materijala punija likra i dosta su rastegljive, dok se crno-roze i crno-narandžasta kombinacija izrađuju od krep žoržet materijala i preporučuju se damama koje vole krut kroj bez elastine. Suknje i svi ostali komadi anaví brenda izrađuju se u četiri veličine xs, s, m i l, a njihove dimenzije možete videti kod njih na profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐚 𝐧 𝐚 𝐯 í (@anavi.clothing)

“>

 

Domaći brend anavi.clothing u svojoj kolekciji ima samo klasične komade za koje ima preko 50 dostupnih boja. Da, svaki komad koji vidite na njihovom instagram profilu može biti izrađen u boji koju poželite. Materijal za njih je likra sa malo viskoze, što svakom modelu dodaje na lakoći i dodatni plus za sve žene koje ne vole da peglaju – ne gužva se!

Pogledajte sve elegantne komade za svaki dan na @anavi.clothing i odaberite vama omiljeni. Od nedavno, iste možete i isprobati uz zakazivanje termina u salonu na Vračaru na adresi Vukice Mitrović 7.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *