Nosite jednu suknju na osam različitih načina

Nova pravila ponašanja, iliti novo vreme da se još bolje izrazimo, donelo nam je i neke nove navike. Pod novim navikama ne mislimo samo na higijenu, nego i na način ophođenja i vrednovanja stvari. Većina devojaka iz mog okruženja počela je šljokičavu odeću da menja za klasične komade,  a time prilagodi i neutralne boje. Poseban naglasak se stavlja na lakoću nosivosti i kombinovanja.

Povučeni takvim trendom većine devojaka, donosimo vam jedan komad koji će potpuno zadovoljiti vaša očekivanja. U pitanju je suknja sa dva lica koju potpisuje domaći brend anaví. Suknju možete nositi na čak osam načina, a dostupna je u četiri kombinacije boja. Crno-plava i crno-krem kombinacije boja su u sastavu materijala punija likra i dosta su rastegljive, dok se crno-roze i crno-narandžasta kombinacija izrađuju od krep žoržet materijala i preporučuju se damama koje vole krut kroj bez elastine. Suknje i svi ostali komadi anaví brenda izrađuju se u četiri veličine xs, s, m i l, a njihove dimenzije možete videti kod njih na profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐚 𝐧 𝐚 𝐯 í (@anavi.clothing)

„>

 

Domaći brend anavi.clothing u svojoj kolekciji ima samo klasične komade za koje ima preko 50 dostupnih boja. Da, svaki komad koji vidite na njihovom instagram profilu može biti izrađen u boji koju poželite. Materijal za njih je likra sa malo viskoze, što svakom modelu dodaje na lakoći i dodatni plus za sve žene koje ne vole da peglaju – ne gužva se!

Pogledajte sve elegantne komade za svaki dan na @anavi.clothing i odaberite vama omiljeni. Od nedavno, iste možete i isprobati uz zakazivanje termina u salonu na Vračaru na adresi Vukice Mitrović 7.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...