Nova hit serija na kanalu DIVA: MEDICINSKE SESTRE Nova hit serija na kanalu DIVA: MEDICINSKE SESTRE
Nedeljom po dve epizode u 20.00 Premijera 20. septembra Sasvim nova medicinska drama stiže na kanal DIVA – globalna hit serija MEDICINSKE SESTRE. Serija... Nova hit serija na kanalu DIVA: MEDICINSKE SESTRE

Nedeljom po dve epizode u 20.00

Premijera 20. septembra

Sasvim nova medicinska drama stiže na kanal DIVA – globalna hit serija MEDICINSKE SESTRE. Serija prati petoro mladih medicinskih radnika koji rade na udarnim mestima  bolnice “Sejnt Meri”, posvetivši svoj život za pomoć drugima, dok pokušavaju da shvate kako da pomognu i samima sebi. Premijera serije je 20. septembra, a emitovaće se nedeljom u 20.00 na kanalu DIVA uz po dve epizode.

U seriji glume mlade nade američke i kanadske kinematografije, koje tumače veoma živopisne likove: Grejs (Tiera Skovbaj, poznata po seriji “Riverdale”) je mlada sestra koja želi nov početak, sve dok se ne pojavi neko iz njene prošlosti ko može da joj ugrozi karijeru; Ešli (Nataša Kalis, “The Possession”), je zavisnica od adrenalina i živi za užurbani tempo bolnice;  Keon (Džordan Džonson Hajnds, “Blindspot”), je nekadašnja fudbalska zvezda koledža koja želi da pokaže da vredi više nego na terenu; Naznin (Sendi Sidu, “Home Before Dark”), je inteligentna bogata naslednica indijske porodice ali se seli u Kanadu kako bi sebe ostvarila i započinje svoj prvi posao ikada; a Vulf (Donald Meklin Džunior, “Workin’ Moms”) je mekog srca i razigran, ali nosi tajnu koja može da ga uništi. Pored mladog medicinskog osoblja u ovoj medicinskoj drami pojavljuju se i Keti Vajt (“Vikings”) kao glavna sestra Šinejd koja nadgleda sve početnike, zatim Rajan Džejms Hatanaka (“Chicago P.D.”) kao šarmantni doktor Volis koji privlači pažnju svih sestara, a posebno Grejs, i Nikola Koraja Damjud (“Shadowhunters”) kao harizmatična doktorka Vanesa Benks, koja nikada ne dozvoljava Keonu da zaboravi svoje greške.

Pratite kanal DIVA na društvenim mrežama:

Facebook: @divaadriatv

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *