NISAM TELEFON DA VIBRIRAM

Vibracija je pojam koji se često pojavljuje u motivacionim tekstovima. Ujedno upravo oko ovog termina kruži dosta nedoumica. Kada mi neko kaže vibriraj prvo što pomislim je: nisam telefon da vibriram. Zbog ovoga sam počela da istražujem temu kako bi odgonetnula „ šta je pisac hteo da kaže“.

Atomi se kreću haotično i međusobno sudaraju oslobađajući tom prilikom određenu količinu energije. A sada nešto SKANDALOZNO; ovaj se proces odvija u svemu što postoji. Dobro ste pročitali kamen, sto, biljka a i čovek su ispunjeni energijom. Pored toga ovi sudari stvaraju vibracije. Naravno da nam mikrosvet nije vidljiv golim okom ali šta se recimo dešava kada auto iz kog trešti glasna muzika prođe pored vaše kuće ili zgrade? Prozori počnu da se tresu tj. da vibriraju. Dakle u tom trenutku zvuk je imao vidljivi uticaj na staklo. Broj potresa do kojih dolazi tokom određenog vremenskog perioda je frekvencija.

Ok ne smaraj nismo u školi. Šta je više ta vibracija?

Najprostije rečeno ovaj termin služi da istakne povezanost između svega što postoji. Spoj misli i osećanja predstavlja vašu vibraciju, odnosno mi je tako primećujemo. Njena frekvencija može biti niska i visoka.

Niska frekvencija nastaje kada ste većim delom usmereni na negativne misli i osećanja dok se visoka emituje kada ste pozitivni.

Prema zakonu vibracije: privlačiš ono što vibriraš.

Šta to znači?

Kao i u onoj „ sličan se sličnom raduje“ veruje se da se stvari sličnih frekvencija međusobno privlače.

Kako se to manifestuje u životu?

Kada vas uhvati duži period u kom ste neraspoložni ljudi koji vas okružiju imaju slične probleme. Ukoliko konstantno razmišljate kako nemate novca računi će se gomilati a zarada izostajati. Da bi vam se želje ostvarile potrebno je da uskladite svoju energiju sa njihovom.

Vibraciju ponekad i sami možete da osetite u vidu pozitivne ili negativne treme. Kada ste uzbuđeni telo vam se trese a vi osećate nalet energije i zadovoljstva. Sa druge strane kada ste nervozni dešava se da vam zadrhte ruke a vi osećate nezadovoljstvo. Ovo je način na koji detektujemo razliku između niske i visoke frekvencije.

Privlačiš ono o čemu razmišljaš i što osećaš jer je sve što postoji na svetu međusobno povezano svojom suštinom. Poistoveti se sa svojom željom i ona će se ostvariti. Razmišljaj o dobrim stvarima koje te okružuju i pozitivne promene će ispuniti tvoj život. Postani ono što želiš da budeš danas.

Autor: Ljubica Majstorović

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...