NIJE USPEH MOĆ, VEĆ ŽIVETI SVOJ SAN! ONA ŠIRI LJUBAV…

NIJE USPEH MOĆ, VEĆ ŽIVETI SVOJ SAN! ONA ŠIRI LJUBAV…

Neki misleći na uspeh zamišljaju bogatstvo. Drugi žele moć. A neki samo žele pozitivno uticati na svet i živeti neki svoj san. Bezbroj je vodiča i knjiga koje mogu pomoći u otkrivanju načina kako biti uspešan. Ali uspeh je ipak veoma ličan i jedinstven za svakog pojedinca. Upravo tako, u domenu uspešnosti dodeljene su veoma prijemčive nagrade…

Tako je preksinoć u najekskluzivnijem novobeogradskom prostoru održana dugoočekivana prestižna manifestacija „50 popularnih i uticajnih žena“ u Srbiji. Koja je nagradila naše laureatkinje statuama u vidu sirene i „zlatne“ zvezde. Za istaknutost u svojoj profesiji i na javnoj i kulturnoj sceni naše zemlje. Ovaj glamurozan događaj koji su podržali brojni mediji i drugi predstavnici institucija kojih je bilo iz mnogih gradova Balkana. Odabrao je neke od najboljih za ovu godinu. A među njima je poštovana pesnikinja i spisateljica Božica Velousis. Koja se takođe dokazala i u biznis sferi. Posebno u periodu ranog stvaranja kada je radila i živela u Rusiji sve do širenja mreže sa Grčkom i drugim zemljama Evrope.

NIJE USPEH MOĆ, VEĆ ŽIVETI SVOJ SAN! ONA ŠIRI LJUBAV…

Na ovu nagradu su, kako ona kaže, uticale sve prethodne. Bilo ih je, na njenu radost ali i radost poštovalaca u velikom broju, a valjda ih nikad nije dosta, bar’ dok nešto radite i uspešno planirate, jer one predstavljaju veliku potvrdu. Prilikom emotivnog obraćanja prisutnima, ona je izjavila da je moć u nama, baš kao i ljubav koja nas sve vreme pokreće i kada smo tužni i kada smo veseli. Ova cifra „50“ pesnikinji apsolutno ništa ne znači jer je sigurna da bi trebalo ubrajati i one koji nisu ovde stali, ali joj znači kriterijum, a on ukazuje na uspešnost i zaista veliku posvećenost javnom poslu.

Bilo kako bilo, Božica je nagrađena dugotrajnim aplauzom, ali i ostali laureati koji su isto tako podržani od strane ove manifestacije: glumica Iva Štrljić, voditeljka Sanja Marinković, voditeljka Lea Kiš, vokalna solistkinja Radio Beograda Danka Stoiljković i njen ansambl, glumica Milica Milša, prof. Maja Volk i mnoge druge.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i rešiti

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i...

Čovek bez obaveza – Miroslav Ćurčić

Čovek bez obaveza - Miroslav Ćurčić. Miroslav Ćurčić nas...

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...