NIJE USPEH MOĆ, VEĆ ŽIVETI SVOJ SAN! ONA ŠIRI LJUBAV…

NIJE USPEH MOĆ, VEĆ ŽIVETI SVOJ SAN! ONA ŠIRI LJUBAV…

Neki misleći na uspeh zamišljaju bogatstvo. Drugi žele moć. A neki samo žele pozitivno uticati na svet i živeti neki svoj san. Bezbroj je vodiča i knjiga koje mogu pomoći u otkrivanju načina kako biti uspešan. Ali uspeh je ipak veoma ličan i jedinstven za svakog pojedinca. Upravo tako, u domenu uspešnosti dodeljene su veoma prijemčive nagrade…

Tako je preksinoć u najekskluzivnijem novobeogradskom prostoru održana dugoočekivana prestižna manifestacija „50 popularnih i uticajnih žena“ u Srbiji. Koja je nagradila naše laureatkinje statuama u vidu sirene i „zlatne“ zvezde. Za istaknutost u svojoj profesiji i na javnoj i kulturnoj sceni naše zemlje. Ovaj glamurozan događaj koji su podržali brojni mediji i drugi predstavnici institucija kojih je bilo iz mnogih gradova Balkana. Odabrao je neke od najboljih za ovu godinu. A među njima je poštovana pesnikinja i spisateljica Božica Velousis. Koja se takođe dokazala i u biznis sferi. Posebno u periodu ranog stvaranja kada je radila i živela u Rusiji sve do širenja mreže sa Grčkom i drugim zemljama Evrope.

NIJE USPEH MOĆ, VEĆ ŽIVETI SVOJ SAN! ONA ŠIRI LJUBAV…

Na ovu nagradu su, kako ona kaže, uticale sve prethodne. Bilo ih je, na njenu radost ali i radost poštovalaca u velikom broju, a valjda ih nikad nije dosta, bar’ dok nešto radite i uspešno planirate, jer one predstavljaju veliku potvrdu. Prilikom emotivnog obraćanja prisutnima, ona je izjavila da je moć u nama, baš kao i ljubav koja nas sve vreme pokreće i kada smo tužni i kada smo veseli. Ova cifra „50“ pesnikinji apsolutno ništa ne znači jer je sigurna da bi trebalo ubrajati i one koji nisu ovde stali, ali joj znači kriterijum, a on ukazuje na uspešnost i zaista veliku posvećenost javnom poslu.

Bilo kako bilo, Božica je nagrađena dugotrajnim aplauzom, ali i ostali laureati koji su isto tako podržani od strane ove manifestacije: glumica Iva Štrljić, voditeljka Sanja Marinković, voditeljka Lea Kiš, vokalna solistkinja Radio Beograda Danka Stoiljković i njen ansambl, glumica Milica Milša, prof. Maja Volk i mnoge druge.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...