Nevenino Reiki iskustvo

Nevena je draga mlada dama od tridesetak godina koja je pripremne tretmane i obuke za prva dva stepena Usui Reiki prirodnog isceljivanja primila kod mene. U nastavku sledi njeno iskustvo u vezi zajedničkog grupnog rada tokom ovog perioda karantina.

“Tokom marta meseca, priča o širenju virusa i posledicama koje ima, poprima globalne razmere i naša draga Sanja dolazi na ideju da radimo grupne Reiki tretmane za isceljenje planete Zemlje.

Na samom početku, imala sam osećaj da treba da se pridružim toj grupi divnih ljudi, koje sam kasnije imala priliku da kroz razgovore i razmenu iskustava upoznam. Imala sam osećaj i znala sam da je to dobra ideja. Kasnije, tokom tretmana, shvatala sam da je ono što sam ja doživljavala daleko iznad tog prvobitnog osećaja i stava da je to dobra ideja.

Ako postoje ljudi, a znam da postoje, koji su tokom ovih dugih sati u kućnoj izolaciji osećali da postaju bolji ljudi i koji su osećali svoj lični rast – ja sam jedna od njih. Reči zahvalnosti koje bih ovom prilikom mogla da upotrebim, ostavljaju daleko manji utisak od onoga što stvarno osećam.

Skoro svaki dan smo radili tretmane, naša mala grupa predivnih bića kanalisala je i slala predivnu Božansku energiju na isceljenje uzroka pojave virusa, naravno ukoliko je to bilo dozvoljeno.

Zastala bih na trenutak i osvrnula se na lična iskustva.

Jedan od prvih tretmana – videla sam anđele kako igraju oko planete, srećni su i divni, kakvi i jesu. Nisam bila sigurna da li ja vidim ono što želim da vidim i da li je to zapravo moja projekcija uma. Čini mi se da nisam uspela da završim pitanje, a potvrdu sam dobila kroz video u poruci koji sam dobila od sasvim druge osobe, a sadržaj videa su anđeli koji igraju i divni su. To je bio jedan od onih momenata koji ostavljaju bez daha.

U sledećim tretmanima su se pojavljivale osobe i događaji, za koje nisam bila sigurna zašto se pojavljuju. Nakon nekoliko dana sam gotovo uvek dobijala neke vesti o tim imenima, bili su to opet momenti spoznaje da radim pravu stvar i da kroz mene govori Reiki. Svaki taj tretman i potvrda koju sam dobijala, značili su mnogo na putu mog rasta. Neretko su bili momenti kada ne samo jedan od nas oseti ili vidi nešto, već slično doživi i neko drugi iz grupe. Predivno! Koliko god da nas je bilo u grupi, energija koju smo slale, bila je ogromna. Bilo je trenutaka kada smo bili tužni u tretmanima, osećaj tuge na globalnom nivou, ali nas to nije zaustavilo.

Takođe, bilo je momenata kada sam imala volju da radim Reiki tretman za isceljenje naše divne Majke Zemlje, ali me je Reiki usmeravao na autotretman. Jedan takav je bio, plakala sam kao kiša kada sam shvatila da je moje Unutrašnje Dete tužno i da moram prvo da stavim fokus na isceljenje tog malog deteta i onda da nastavim ovaj divni rad.

Zapravo, kroz ovaj grupni rad dešavali su se i autotretmani baš onakvi kakvi su trebali da se dešavaju, jer sam ja postajala bolja u odnosu sa sobom, a onda i u nameri da svojim doprinosom ako je moguće utičem na isceljenje naše Majke Zemlje.

Moji autotretmani su postali takođe mnogo intenzivniji i nekako drugačiji u odnosu na autotretmane pre grupnog Reiki rada. Čini mi se da sada i ja imam jasnije vizije u tretmanima, vezane za moje životne odluke i moj dalji put. To je ono što lično ja osećam kao benefit ovoga rada i mogu da potvrdim da ne postoje reči koje bi mogle da opišu kako se ja osećam u vezi toga.

Još jednom želim da se zahvalim svim predivnim bićima u grupi, sa kojima sam imala prilike da radim i sa kojima sam posle tretmana imala priliku da razmenjujem iskustva.

Želim da se zahvalim Sanji na humanoj ideji i na svim konsultacijama koje su se održavale posle tretmana, a koje su trajale nekad i duboko u noć 🙂

Tu je nesebično sa nama delila iskustva i davala savete.

I na kraju, hvala ti Reiki!”

Nevena Č.

8.5.2020.

Mir i radost svima i svetlost svetu.

S ljubavlju,

S.

www.reikiskolica.org

Autor: Sanja Dejanović

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...