NEGA STOPALA NEGA STOPALA
U ovom tekstu možete pročitati kako da negujete stopala u kućnim uslovima, ali da ne zaboravimo da je higijena najvažnija.U kućnoj varijanti običan lavor... NEGA STOPALA

U ovom tekstu možete pročitati kako da negujete stopala u kućnim uslovima, ali da ne zaboravimo da je higijena najvažnija.U kućnoj varijanti običan lavor napunite mlakom vodom, dodajte malo morske soli i vaše omiljene kupke. Stopala držite 15-ak minuta u toj vodi i opustite se.Nakon toga, stopala dobro osušite, istrljajte i namažite piling za stopala. Masirajte i utrljavajte piling, na taj način skidate nečistoću koja je ostala.Ponovo isperite i namažite hidrantnu kremu za stopala i blago ih masirajte.U službi lepote pomoćiće vam limun. Ako njime istrljate nokte na nogama, sve flekice koje imate nestaće, a nestaće i neprijatan miris.

Jednom nedeljno svoja stopala isturpijajte turpijom. Na taj način uklonićete sva zadebljanja koja imate.Možete ih jednom nedeljno namazati vazelinom, obuti preko toga pamučne čarape i tako prespavati. Stopala će vam biti preporođena.

Da li vam se dopadaju naši saveti? Pišite nam u komentarima.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *