NASTAVAK SERIJE KOJU STE OBOŽAVALI: “PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS” NASTAVAK SERIJE KOJU STE OBOŽAVALI: “PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS”
Nekoliko godina nakon događaja  u seriji “Pretty Little Liars” dolazi nam nastavak sa još više intriga I misterije. U Beacon Heightsu desilo se samoubistvo... NASTAVAK SERIJE KOJU STE OBOŽAVALI: “PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS”

Nekoliko godina nakon događaja  u seriji “Pretty Little Liars” dolazi nam nastavak sa još više intriga I misterije. U Beacon Heightsu desilo se samoubistvo devojke, Tejlor, koja potiče iz najuglednije porodice u tom gradu, Beacon Heights. U međuvremenu, Alison DiLaurentis napušta Rosevood I putuje u Beacon Heights vođena idejom  o novom početku svog života, karijere i porodice.  Mona Vandervaal je već tamo I čeka Aliso. Njih dve ponovo bivaju uvučene u događaje koji su identični onom koji su jedva preživele. Kada se desi ubistvo u Beacon Heights – domu prestižnog univerziteta Beacon Heights,  gde je perfekcija uslov – svi su na ivici velikog pada i svi su sumnjivi.

. Nolan, brat devojke koja je izvršila samoubistvo, nađen je mrtav i proglašeno je ubistvo. Ali Nolan nije ni malo bio tako dobar i sladak kako su ga drugi videli. Troje prijatelja, koje je spojio sam Nolan tako što ih je ucenjivao, na meti su policije, ali su takođe i odlučni u nameri da se njihove tajne nikada ne saznaju, kao i na to da pronađu pravog ubicu ili ubice. Naizgled savršen grad možda i nije tako savršen.

Ako ste voleli “Pretty Little Liars”, ovaj nastavak ćete obožavati.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *