NAPICI KOJE TREBA KONZUMIRATI PRE SPAVANJA NAPICI KOJE TREBA KONZUMIRATI PRE SPAVANJA
Svi znamo da onu parolu da ne jedemo pre spavanja, kako ne bismo dodali kilograme. Međutim, postoje napici koji mogu da vam pomognu u... NAPICI KOJE TREBA KONZUMIRATI PRE SPAVANJA

Svi znamo da onu parolu da ne jedemo pre spavanja, kako ne bismo dodali kilograme. Međutim, postoje napici koji mogu da vam pomognu u mršavljenju tokom spavanja. U daljem tekstu predstavljamo vam četiri napitka koji će postati vaši saveznici u borbi protiv viška kilograma.

ZELENI ČAJ

Zeleni čaj je jak antioksidant koji vam pomaže u topljenju masnih naslaga i gubljenju telesne težine. Pored toga pomoći će vam da mirno utonete u san i ubrzaće vam metabolizam.

SOK OD KRASTAVACA

Nakon nekoliko dana konzumacije ovog soka pre spavanja videćete rezultate u gubljenju kilaže i nestanku masnih naslaga. Ovaj sok pripremite tako što ćete vodom razblažiti sok od krastavca i pijte ga pre spavanja. Rezultati će imati više efekta ako u ovaj sok dodate sveže ceđeni sok od limuna.

SOK OD CIMETA I GREJPA

Ovaj napitak takođe ubrzava rad metabolizma, a pored toga utiče i na kvalitet sna. Bogat je vitaminom C pa samim tim utiče pozitivno na vaš imunitet.

ČAJ OD ĐUMBIRA

Ono što će ovom čaju veoma poboljšati ukus jeste limun, pa vam preporučujemo da ga tako konzumirate i to pre spavanja. Pomoćiće vam pri boljem varenju hranu, a samim tim i pri ubrzavanju metabolizma.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *