NAPICI KOJE TREBA KONZUMIRATI PRE SPAVANJA

Svi znamo da onu parolu da ne jedemo pre spavanja, kako ne bismo dodali kilograme. Međutim, postoje napici koji mogu da vam pomognu u mršavljenju tokom spavanja. U daljem tekstu predstavljamo vam četiri napitka koji će postati vaši saveznici u borbi protiv viška kilograma.

ZELENI ČAJ

Zeleni čaj je jak antioksidant koji vam pomaže u topljenju masnih naslaga i gubljenju telesne težine. Pored toga pomoći će vam da mirno utonete u san i ubrzaće vam metabolizam.

SOK OD KRASTAVACA

Nakon nekoliko dana konzumacije ovog soka pre spavanja videćete rezultate u gubljenju kilaže i nestanku masnih naslaga. Ovaj sok pripremite tako što ćete vodom razblažiti sok od krastavca i pijte ga pre spavanja. Rezultati će imati više efekta ako u ovaj sok dodate sveže ceđeni sok od limuna.

SOK OD CIMETA I GREJPA

Ovaj napitak takođe ubrzava rad metabolizma, a pored toga utiče i na kvalitet sna. Bogat je vitaminom C pa samim tim utiče pozitivno na vaš imunitet.

ČAJ OD ĐUMBIRA

Ono što će ovom čaju veoma poboljšati ukus jeste limun, pa vam preporučujemo da ga tako konzumirate i to pre spavanja. Pomoćiće vam pri boljem varenju hranu, a samim tim i pri ubrzavanju metabolizma.

Autor: Lidija Gajić