Najneobičnija mesta za vaše mališane!

Budući da svi odlazimo na odmor i da je vreme kad ne možemo odabrati kuda ići, htela sam vam dati nekoliko ideja za koje sam mislila da su odlične, za vas i vaše juniore.

Mama’s corner mesto je koje sam otkrila sasvim slučajno pre nekoliko dana i aktiviralo me da napišem ovaj tekst.

Ovo je sjajni kutak za mame kojima treba odmor. Ne brinite, tu je i deo u kojem će se vaši mališani igrati bezbrižno, dok vi uživate u tretmanima.

Uz sve to možete postati njihov član i dobiti Loyality karticu sa popustima i skupljati bodove za popuste.

Mesečni paketi su takođe odličan plan za sledeći mesec! U njima su grupisane usluge koje sami odaberete i plaćate ukupnu cenu s popustom, kao što je paket od 4 feniranja sa pedikirom uz lakiranje i uz sve to, uvek dobijate BABY CARE uključen u paket. Pa gde ćete bolji odmor za nas žene!

Muzej nauke i tehnologije. Drugo najneobičnije mesto za decu od 3 godine i više.

Ono što je sjajno u ovom muzeju jeste to što je sa svoja dva odvojena dela potpuno prilagođen manjoj deci i njihovim istraživanjima na malo jednostavniji način. Prvi deo je muzej igračaka, drugi je naučni deo, a prizemlje je deo za decu, posebno dečake gde su izložena stara vozila.

U muzeju će se moći voziti biciklom ili uključiti radio, a takođe se slobodno kretati jer je sve napravljeno samo za mlađu decu.

Od zanimljivosti za nešto veće dete tu je i soba sa krivim ogledalima i kriva kuća u kojoj će mališani učiti o ravnoteži.

Porodicna karta košta samo 300 dinara, a vi takođe možete proslaviti rođendane i na taj način ulepšati njihov dan u godini!

Neobični akvarijum i tropikarijum u Beogradu najbolji je za zabavu. Nalazi se na Senjaku i prostire se na površini od 400metara kvadratnih.

Ako vam je dete miljenik guštera, ako ga zanima morski svet i ne boji se čudnih vrsta, dođite ovamo.

U unutrašnjosti se mogu videti pirane, korali iz Crvenog mora, ribe iz Amazonije, ali i sa Havaja.

Možda nemamo more, ali na taj način mu se možemo približiti sad kad ćemo odmor morati da provedemo u Srbiji i želimo deci pripremiti sjajan školski odmor.

Plus je što je ulaz besplatan, ali nije na odmet da donirate nešto novca na mestu koje je prilagođeno i koje će oni koristiti za hranu kojom hrane životinje unutra.

Na kraju imamo najlepši deo za sve one koji su knjigoljupci i čija se deca vole pripremati za školu.

Knjižara Pčelica mesto je na kojem ćete ne samo gledati u police, već i moći približiti svet knjige svom detetu, jer im komercijalni deo nije toliko važan kao ljubav prema knjigama. Unutra možete pronaći školski i kancelarijski pribor koji verovatno koristite, dragi roditelji. Takođe imaju dekoraciju i edukativni materijal.

U galeriji se nalazi i udoban prostor za decu, prostor koji se koristi za promocije i radionice.

Potpuno je u mom stilu i moja je preporuka, jer ćete vi i vaša deca uživati ​​i pronaći nešto za sve, kako za vas, tako i za muške članove porodice.

Uživajte u ovim neobičnim mestima za vas i vaše mališane, jer karantin i zatvorene granice ne znače uvek loš odmor. Možda ćete ovu godinu pamtiti baš po ovim mestima!

Autor: Jovana Disić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....