Najemotivniji album u godini! Srđan Marjanović oduševio prisutne!

Najemotivniji album u godini! Srđan Marjanović oduševio prisutne!

Slavni srpski i jugoslovenski kantautor Srđan Marjanović koji dugi niz godina osluškuje sopstvene emocije, te ih potom prenosi svojim pesmama, juče je predstavio svoj novi, možda čak najemotivniji album „Sve moje pesme su o tebi“, na upriličenom slavlju u izdavačkoj kući Jugoton – Croatia Records i tim povodom, obeležio nastupajućih pola veka umetničke karijere!

Ovo izdanje predstavlja 18. diskografski album u Srđanovoj karijeri, bogatoj prestižnim nagradama i priznanjima za rad, stvaralaštvo i hitove godine, a kako se čini, na prvo slušanje, numera „Rođendan“ je u startu naišla na veliki odjek u javnom mnjenju. Inače, ista i numera „ Nisam ti baš sve rekao“ koju je snimio u duetu sa cenjenim saksofonistom Jovanom Maljokovićem, dobile su i svoje spotove koji se već izvesno vreme nalaze na kanalu Srđana Marjanovića, dostupni svim slušaocima koji znaju da prepoznaju njegove reči, sentiment, ljubav prema lepoti života.

Puno toga se izdešavalo u mom životu u protekle dve godine. Pisanjem ovih stihova i nota, pokušao sam da olakšam svoju svakodnevnicu. U takvim trenucima, emocije se same izlivaju, ne sluteći u njihov budući oblik, odnosno kompoziciju. Danas mogu da potvrdim još jednom da muzika zaista „isceljuje” i oplemenjuje sva naša unutrašnja stanja. Vraćam neke svoje životne „dugove“ kroz ove pesme. Puno bola, ljubavi, tuge i radosti je u njima. Ponekad se osećam kao „poslednji mohikanac” jer nema više mnogo kantautora? Dosta je komplikacija u životu, korone i recikliranja prošlosti. Idemo dalje!“ izjavio je Srđan, vidno raspoložen i ushićen, ali isto tako i ponosan na svoju dugogodišnju, brojnu i iskrenu podršku koju čine porodica, bliski saradnici, prijatelji i predstavnici medija.

Najemotivniji album u godini! Srđan Marjanović oduševio prisutne!

Govorili su: urednik Robert Nemeček, recenzent Branimir Lokner i Aleksandar Gajović (kultura) dok su, između ostalih, kantautora podržali prijatelji:

Novinar Petar Peca Popović, TV lice Suzana Mančić, glumica Nađa Rodić, muzičar Jovan Maljoković, Zdenko Kolar (Vis Idoli), Đura iz grupe „Mornari“, menadžer u medijima Nikola Radanović, tekstopisac Rade Radivojević, Brajan Rašić, Bata Kostić (YU Grupa), rok kritičar Petar Janjatović, TV lice Sonja Todorović Šegrt, TV lice Aneta Farago, voditelj Radio Beograda Dejan Grujić i mnogi drugi.

Najemotivniji album u godini! Srđan Marjanović oduševio prisutne!

Inače, krajem prošle godine u prepunoj dvorani prestoničkog Narodnog pozorišta, kantautor Srđan Marjanović nagrađen je  „Zlatnom značkom“ za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, za nesebičan, predan, dugotrajan rad na širenju ove kulture. Zlatnu značku dodelili su Kulturno-prosvetna zajednica Srbije i Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije – uprava za saradnju sa Srbima u regionu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Vlade Republike Srbije.

Sve moje pesme su o tebi – Srđan Marjanović

  1. Rođendan
  2. Sve moje pesme su o tebi
  3. Kol’ko košta da me voliš
  4. Nisam ti baš sve rekao
  5. Ti si ta
  6. Ona nema
  7. Narkoman
  8. Da si me volela
  9. Kafa
  10. Ona je Srbija

Ig profil: shine_magazin

www.shinemagazin.com

 

 

 

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....