Najbolji alati za vođenje društvenih mreža

Najbolji alati za vođenje društvenih mreža

Imate problem sa kreiranjem sadržaja za društvene mreže? U ovom tekstu možete saznati koji su to najbolji alati za vođenje profila. I koji će pomoći da vaš sadržaj postane prepoznatljiv.

Stalno objavljivanje na društvenim mrežama kao što su Tik Tok, Instagram ili Facebook, može biti strašno naporno. Može oduzeti dosta dragocenog vremena. Sigurno ste razmišljali da angažujete stučnjaka. Ali verujte, nema potrebe. Izdvojite vreme kako bi istražli ove super alate koji vam mogu pomoći u kreiranju sadržaja.

Šta najbolji alati za upravljanje društvenim mrežama moraju imati:

 

1. Jednostavnost korišćenja: Nemate dovoljno vremena i prezauzeti ste poslom, potrebne su vam jednostavne aplikacije za uređivanje i zakazivanje objava

2. Analiza sadržaja: Potrebno je brzo i lako tumačiti postignute rezultate prikazane u statističkim tabelama I graficima

Predstavljamo vam najpopularnije alate za vođenje profila za društvene mreže malih biznisa: 

 Canva i Adobe Spark

Ukoliko se ne snalazite u Photoshop-u i nemate vremena da učite program, odlična zamena je aplikacija Canva. Možete kreirati neodoljive objave, a da uložite svega malo truda i vremena. Takođe, Adobe Spark je jedan od najboljih alata za kreiranje vizuelnih sadržaja koji će svima zapasti za oko. Možete da koristite templejte koji su ponuđeni za kreiranje sadržaja ili za inspiraciju.

 Soialert i Mention

Odličan alat za praćenje haštagova i ključnih reči kako biste dobili informacije koje su najrelevantnije za vaš mali biznis. Ono što je zanimljivo saznaćete kako korisnici reaguju na vas i na taj način možete da pratite analizu sadržaja i reagovanja na sadržaj. Drugi zanimljiv alat je Mention – kad god neko pominje vaš brend ili neku drugu ključnu reč, ova aplikacija će to zabeležiti i prikazati vam. Ova opcija vam daje širu sliku i velike mogućnosti da istražujete publiku i analizirate celokupan vaš brend. Lako je za korišćenje.

Buffer

Kada tražite najbolje besplatne alate za upravljanje društvenim mrežama, Buffer može biti jedna od odličnih opcija. Besplatna verzija Buffera dopušta objave na Twitteru, Facebooku, LinkedInu i Instagramu. Uz besplatnu verziju Buffera dobijate osnovnu analizu sadržaja. Za više detalja, doseg, klikove i komentare, mora da kupite dodatke u aplikaciji.

Autor: Jelena Vučković

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...