MOJU PUT KA ISCELJENJU – „JA ŽIVIM SAD, SUTRA ŠTA ĆE BITI KO ZNA“ MOJU PUT KA ISCELJENJU – „JA ŽIVIM SAD, SUTRA ŠTA ĆE BITI KO ZNA“
Skoro svaka osoba sa kojom sam razgovarala o koncertu Vlade Georgijeva i o mojoj nameri da odem treći put uzastopno u Sava Centar i... MOJU PUT KA ISCELJENJU – „JA ŽIVIM SAD, SUTRA ŠTA ĆE BITI KO ZNA“

Skoro svaka osoba sa kojom sam razgovarala o koncertu Vlade Georgijeva i o mojoj nameri da odem treći put uzastopno u Sava Centar i na taj koncert, mi je rekla da sam luda.

Možda sam stvarno luda, ali i tako luda znam šta volim i zato i radim to što volim.

Nekada nisam tako razmišljala, u stvari bila sam kao i većina ljudi – isuviše sam merila, štedela, preračunavala se, brinula kako to nešto nije baš cool i šta će reći poznanici, prijatelji, rodbina!

Više ne merim i ne preračunavam se u finansijskom smislu i ne brinem o mišljenju drugih.

Sada se preračunavam u količini uživanja, lepote, ljubavi, sopstvenog zadovoljstva, u pozitivnim emocijama i trudim se da sebi poklonim što više toga.

Jedan od tih darova sebi je koncert Vlade Georgijeva za koji unapred znam da će mi pružiti pozitivnu energiju, sreću i više nego dobar provod.

Zahvalna sam mu što nam daje makar delić sebe kroz svoju umetnost.

Takođe, zahvalna sam svojoj predivnoj drugarici Ljilji koja je ponovo išla sa mnom i bila zajedno sa mnom deo ovog magičnog spektakla.

Za kraj, napisaću stihove naše omiljene Vladine pesme – „Živim sad“:

 „Ja živim sad,

sutra šta će biti ko zna!“

Autor: Sanela Dimitrijević

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *