MOJ PUT KA ISCELJENJU – „TRI NIVOA LEČENJA“

Pre nekoliko dana bila sam u manastiru Rukumija koji se nalazi u blizini Požarevca.

Kažu da je odličan i lekovit manastir i da treba da odem na razgovor sa sveštenikom, izložim mu svoj problem, a on će proceniti šta je najbolje da uradim.

Prisustvovala sa liturgiji i kada je sveštenik završio još neke obaveze, prišao mi je, upitao kakav zdravstveni problem imam, zatim je rekao da se ne plašim, „jer mi je Bog posalo bolest kako bih se očistila od ovozemaljskih grehova i iskušenja i kako bi se Duša očistila i pripremila“. Zatim mi je pročitao molitvu za zdravlje, namazao uljima i preporučio mi da ipak postim radi pričešća (što meni ne pada teško, jer se u suštini skoro tako i hranim, osim privremenih izleta sa sirom i jajima) kao i da se ispovedam. Dobila sam materijal koji treba da pročitam i koji govori o pripremi tela i duše za pričešće i ispovest.

Verujem u božiju pomoć i prihvatam svaki savet. Verujem da ovu kompleksnu bolest moram lečiti sa više strana.

Najpre, fizičko lečenje koje je prepušteno doktorima i trudim se da ne guglam i čačkam o bolesti , ne tražim bilo kakvu informaciju koja bi me zabrinula i dodatno uplašila. Jedino što ja mogu da učinim na tom polju jeste unos što više voća i povrća, korišćenje prirodnih suplemenata, šetnje po čistom vazduhu i td.

Drugi način je rad na psihi, što podrazumeva sve ono o čemu sam pisala prošli put gde sam govorila o radu na sebi, o energetskom isceljivanju, o knjigama koje nam mogu pomoći, o meditaciji, afirmacijama, pričanje nove priče, psihoterapija…

Treći način je duhovno lečenje koje podrazumeva odlazak u crkvu ili manastir, razgovor sa sveštenikom, post, pričest, ispovest.

Sve to zajedno čini jedan potpuni paket lečenja koji mora da urodi plodoim, jer kada se već toliko trudiš, tražiš i nudiš pomoć i veruješ u isceljenje, do njega će i doći.

Treba verovati i stalno ponavljati sebi i drugima: „ VERUJEM da svakog dana sve više ozdravljam“ ili „UVERENA sam u svoje izlečenje“. Ovo je odličan početak ka promeni iskrivljenih i naučenih uverenja.

Autor: Katrin Gold

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...