MOJ PUT KA ISCELJENJU- Šta me pokreće? MOJ PUT KA ISCELJENJU- Šta me pokreće?
Pokreće me VERA – verujem da će bez obzira na sve loše, na kraju ipak biti dobro. Iako deluje gotovo neverovatno, s obzirom na... MOJ PUT KA ISCELJENJU- Šta me pokreće?

Pokreće me VERA – verujem da će bez obzira na sve loše, na kraju ipak biti dobro.

Iako deluje gotovo neverovatno, s obzirom na to šta mi se sve izdešavalo, optimista sam. Mislim da stvari uvek mogu da se poprave. Koliko god nešto izgledalo raspadnuto, verujem da se može popraviti. Koliko god da je problem težak, verujem da se može rešiti.

Verujem da ima rešenja za sve i da ništa nije nemoguće!

Dakle, šta me pokreće da napredujem, da ne odustajem, da idem dalje, da kada tresnem na dno da ustanem i ponovo pokušam da se ponem?

To je ljubav, to je želja za kvalitetnijm životom, to je nada. To je vera da ću uspeti bez obzira na okolnosti. To je optimizam. To je upornost i neodustajanje. Pokušavam dok ne uspem. Onaj ko je sto puta padao, naučio je da ustane i da ne odustaje!

Tako se savladava strah, tako se učimo na sopstvenim greškama.

Nisam kao oni koji sede u svojoj zoni komfora, plašeći se da bilo šta pokušaju, jer se boje neuspeha. Nisam kao oni koji neće da ustanu da ne bi opet pali. Nisam kao oni koji samo posmatraju šta se oko njih dešava i komentarišu druge.

Ja se samo trudim da aktivno učestvujem u svom životu, da što više postignem, da što više  naučim o sebi.

Dakle, fokus mi je na sebi, na svom zdravlju, obrazovanju, na svojoj porodici.

Autor: Sanela Dimitrijević

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *