MOJ PUT KA ISCELJENJU – „O ZAKONU PRIVLAČENJA“

Slučajno sam naletela na video Anite Žugec koja je govorila o zamkama zakona privlačenja. Govorila je o tome da nisu dovoljne svakodnevne meditacije, afirmacije, a pritom se osećate loše, pa doneste još gora dešavanja u svoj život.

Anita kaže:“ Ako se osećate loše, napravite sve da stvar iscelite, otpustite, odvojite se od loše vibracije. Kažite:“Nije važno, moj život radi za moje najviše dobro. Ja to sve puštam, neko vreme puštam na miru.“. Doslovno, puštam da se vatra ugasi, da se stvari ohlade. Sve puštam na miru. Imam strpljenja, imam poverenja da moj život radi za moje najviše dobro i sve puštam, pa kako bude-bude i kad bude-bude. Sve je moje ono što treba biti i dolazi mi onda kad sam otvorena. Kad niste otvoreni, ako se osećate zatvoreno, loše, u strahu, svim tim lošim osećajima recite- niste važni. Nemojte pridavati još više energije, još više fokusa tamo gde ne želite.“

Kažu da nismo dovoljno naučili zakon privlačenja, da nije dovoljno govoriti, ponavljati vizualizacije, meditacije, afirmacije, mehanički kao robot. I znam, znam, znam da treba promeniti vibraciju, da treba promeniti emociju, da se treba osećati kao da smo već zdravi, bogati, kao da imamo posao iz snova, partnera iz snova…

Ali, teško je sprovesti to! Teško je siliti sebe! Teško je! To je moja trenutna misija, kako postići dobru, pozitivnu  emociju, kako proizvesti dobre misli i kako zaista verovati u to?

Jutros sam uz neki loš osećaj koji me proganja s vremena na vreme, jer mi se vibracija čas spusti čas podigne, uzela knjigu i pomirisala je. Odmah sam se osećala bolje. Miriše na one stare knjige, na biblioteku, na učenje… Miriše divno!

Odmah mi se vratio dobar osećaj što samo potvrđuje tvrdnju koju sam naučila od N.D. Volša da treba obrnuti proces. Dakle, delo-emocija-misao.

Znači, treba raditi, činiti, delati stvari koje čine da se dobro osećamo, a iz dobrog osećaja će doći dobre misli.

Razmisliti: šta čini da se dobro osećam?

Eto, miris knjige na primer, zatim, primetila sam da mi izuzetno popravi raspoloženje kada gledam stare slike sa mora, kada šetam po prirodi, kada se mazim sa svojom mačkom, miris i mir bebe dok spava, kada sam u crkvi, smiruje me taj duhovni mir.

Shvatila sam da je sve to, taj zakon privlačenja, sve te tehnike i metode, da je sve to jedna nauka.

Koliko je još potrebno da pročitam knjiga, koliko još videa da odgledam, koliko još da naučim? Verovatno nikad i neću prestati, jer edukacija traje čitavog života.

Priznajem da sve to ne bih mogla da mi se nije ponovo desila bolest, da nemam ovako jak motiv, a to je sopstveno isceljenje. I shvatila sam još jednu bitnu činjenicu, a to je da pomažući i spašavajući sebe, možda pomažem i drugima.

Bilo bi lepo da je tako.

Autor: Katrina Gold

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...