MOJ PUT KA ISCELJENJU – I POSLE OSTVARENOG CILJA PONOVO RAD NA SEBI

Poslednji tekst je delovao kao kraj ove priče, ličio je na happy and.

Kada se završi konvencionalno lečenje ovako komplikovane bolesti, to ipak nije kraj.

Ne možemo se sada odjednom vratiti starom načinu života- jesti, piti i lumppovati do iznemoglosti i nadoknađivati sve što smo propustili za vreme lečenja. A i nemoguće je ponašati se isto, jer bolest je i došla kao opomena, da nas skrene sa nekog pogrešnog puta, tako da posle nje postajemo definitivno drugačiji, duhovniji, pametniji, zreliji, smireniji, umereniji, emotivniji, saosećajniji.

Ja više nemam sklonosti da se nerviram za svaku glupost kao nekad. Naučila sam da iskažem želju, pustim je i čekam da vidim šta će se desiti. Postalo mi je zanimljivo, kao da gledam film za koji ne znam šta dalje sledi, već sa radoznalošću čekam i unapred se radujem, jer znam da će sve biti onako kako treba da bude, po Božijoj volji.

Nema prestajanja sa radom na sebi i sada taj rad treba da postane još intenzivniji. Pre svega raditi na podizanju imuniteta, na čišćenju organizma, najpre uz pomoć što prirodnije hrane, ali i korišćenjem suplemenata, naravno bez opterećivanja.

Kada sam se prvi put razbolela, bila sam preterano stroga prema sebi što se ishrane tiče, pa sam munjevitom brzinom izbacila meso, mlečne proizvode, jaja, kafu, slatkiše i svaki oblik prerađene hrane i da budem iskrena, patila sam. Nedostajala mi je, recimo kafa, sanjala sam je, mirisala sam je. Nedostajalo mi je da pojedem bar parčence torte na nekom slavlju.

Sada sam naučila da se opustim, pijem kafu i uživam u tome.

Moje iskustvo mi govori da ishrana jeste bitna, ali ne i presudna u lečenju ovakve bolesti. Pozitivnost, opuštenost, vera kao i udovoljavanje sebi su ključne stvari za izlečenje.

Ne odustajati od sebe, poslati sebi energiju i ljubav, komunicirati sa Anđelima i zamoliti ih za pomoć i verovati, verovati, verovati da čuda zaista postoje i da je „sve moguće isceliti“, što mi reče Teodora (#teodoralos) , moja terapeutkinja rekonektivnog isceljivanja.

Hvala joj na pomoći i podršci.

Autor: Katrina Gold

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...