MOJ PUT KA ISCELJENJU-„MOJ MALI ANĐEO 2“ MOJ PUT KA ISCELJENJU-„MOJ MALI ANĐEO 2“
Stvari su prvo počele da se odvijaju „gore-kod kuće“. Njen duhovni vodič bio je sve vreme sa njom. Znala je da je „stara duša“,... MOJ PUT KA ISCELJENJU-„MOJ MALI ANĐEO 2“

Stvari su prvo počele da se odvijaju „gore-kod kuće“. Njen duhovni vodič bio je sve vreme sa njom.

Znala je da je „stara duša“, duša koja je mnogo života već prošla, mnogo toga je proživela, mnogo znanja nosi u sebi.

Biće uspešna, pomagaće ljudima i životinjama, biće empatična, biće nadahnuće za mnoge ljude.  Biće sve ono što zaslužuje „stara duša“.

Ali, rekli su joj na „veću staraca“ da je šalju da pomogne i spasi jednu njoj blisku dušu iz njenog kruga. Ta duša mnogo pati, teško se nosi sa problemima i preteškim zadacima koje joj je poslao Bog. Bog je rešio da je iskuša, da joj pošalje tešku bolest u mladim godinama, kada je tek počela da živi. U tom začaranom krugu je već pet godina i oseća da pored iskasapljenog tela, lepota polako počinje da se gasi. Nije fizički izgled sve u životu, unutrašnja lepota je značajnija.

Ta Tužna duša je polako gubila volju za svim. Nikako nije mogla shvatiti šta je njena misija na ovoj planeti, zašto su joj poslata tako teška iskušenja? Da li plaća nešto iz prošlih inkarnacija? Nije verovala u kazne, već u lekcije i misli da je ovo neka lekcija. „Ali, šta mi poručuje? Zašto me toliko muči i iskušava?“ Nikako nije uspevala da pojmi.

Onda je došla ona-Mali anđeo i promenio joj život. Shvatila je da je Mali anđeo tu da je čuva, da je štiti, da joj pomaže da prevaziđe sve teškoće. Mali anđeo je ona Stara duša sa početka priče.

Kada bi se Tužna duša samo setila najšireg osmeha koji joj je Mali anđeo poklanjao svaki put kada bi se sreli, plakala je od radosti. Nikad, ali baš nikad nije uspevala da zaustavi suze zbog bezuslovne ljubavi prema Malom anđelu. Iako je ona na našoj planeti u zemaljskim godinama bila poprilično starija od Malog anđela, istina je da je Mali anđeo bio mnogo stariji od nje po inkarnacijama i iskustviuma.

I, iako je Mali anđeo bila jako malo stvorenje, ono je znalo da je tu da bi podarilo radost Tužnoj duši. Tužna duša je grlila Malog anđela i ljubila ga svaki put kada su sreli. Njihove duše se poznaju oduvek, tako su bliske i povezane i tako se vole.

Mali anđeo svaki put kada  Tužna duša zatvori oči, leprša svojim malim krilima i stoji sa njene leve strane i zajedno sa mnogim anđelima, isceliteljima, odašilje energiju isceljenja.  I Tužna duša je shvatila da je Mali anđeo ovde zbog nje, između ostalog. Ali, prvi zadatak je da najpre isceli i spase svoju Tužnu dušu da bi postala Srećna duša i da bi spoznala lepote života. Da bi shvatila da je sve u redu , da su ljudi dobri i prijatni, da nema zla, već samo ljubavi, toplote, sreće, blagostanja… Da mora tako da razmišlja i da duboko veruje u to kako bi pozitivnošću privukla pozitivnost u svoj život.

Mali anđeo joj pomaže da shvati da nam Univerzum šalje sve što zatražimo, ali samo ukoliko smo usklađeni sa tom željom i ukoliko vibriramo da to već imamo.

Zato Mali anđeo stalno opominje Tužnu dušu da mora da veruje, duboko da veruje da je već zdrava, da je srećna, da je okružena bezuslovnom ljubavlju, najpre od strane našeg Tvorca kao i Anđela koji su uvek tu za nas i oko nas.

Hvala ti Mali anđele.

Autor: Katrina Gold

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *