MODERNA, ŽENSTVENA I SAMOSVESNA

Svako godišnje doba je doba kada je sve dopušteno, a udobnost i dobra zabava jedini su imperativi. Stoga  inspiracija može biti upravo opušten način života i odevanja, užitak u svakom trenutku, ali i u sebi samoj. Pri tom, dobar komad odeće, nakit koji ti izmami osmeh kada ga staviš na sebe i torbica u koju se zaljubiš na prvi pogled, tome uveliko pomažu.
Poželjno je uvek voditi se ovim smernicama, kako bi  u svaku svoju odevnu kombinaciju unele puno ljubavi, svoje ličnosti i iskreno uživale u onome što nosimo.
Iako je klasična lepota glavna okosnica većine modnih dizajnera, eksperimentisanje sa trendovskim detaljima poput resa, zanimljivog nakita i kreativnih modnih dodataka, kao i kombinacija boho i gipsy stila, učiniće pun efekat na vašem outfitu.
U svojoj imaginaciji stvorite obojene kišne kapi koje ćete zatim naći u materijalima, kao i u raznobojnim dezenima i printovima koji naglašavaju ono što želite da istaknete i kažete odećom koju nosite.
Uz elegantan izgled svakoj kreaciji, uvek možete da dodate i urbanu notu. Neobične, senzualne, a opet lako nosive kombinacije, svaku ženu vrlo lako mogu da ostave bez daha.
Celokupni utisak je sofisticiranost, čemu su u prvom redu doprinele i odlično odabrane kombinacije boja. U ovom slučaju, najbolje funkcionišu kao skladna celina. Krojevi su jednostavni, a upravo to ovu kombinaciju čini neodoljivom.
Moderna, poslovna, urbana, klasična, posebna, romantična, senzualna, zaljubljena… sve to poručuju boje i kvalitet izbora kombinacije. Sto lica jedne žene.
Poslovna moda takođe dobija novu vrednost. Novi outfiti od udobnih materijala postaju sve aktuelniji, a pleteni detalji jednostavno postaju neizostavni u ovom delu godine.
 Zahvaljujući ukrasnim detaljima odeća je ženstvena dok je moderni oblici istovremeno čine tako cool.
Modni dodaci su oni tako bitni detalji koje današnju poslovnu i modernu ženu čine tako jedinstvenom.
Autor: Ivana Živanić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...