MODERNA, ŽENSTVENA I SAMOSVESNA MODERNA, ŽENSTVENA I SAMOSVESNA
Svako godišnje doba je doba kada je sve dopušteno, a udobnost i dobra zabava jedini su imperativi. Stoga  inspiracija može biti upravo opušten način... MODERNA, ŽENSTVENA I SAMOSVESNA
Svako godišnje doba je doba kada je sve dopušteno, a udobnost i dobra zabava jedini su imperativi. Stoga  inspiracija može biti upravo opušten način života i odevanja, užitak u svakom trenutku, ali i u sebi samoj. Pri tom, dobar komad odeće, nakit koji ti izmami osmeh kada ga staviš na sebe i torbica u koju se zaljubiš na prvi pogled, tome uveliko pomažu.
Poželjno je uvek voditi se ovim smernicama, kako bi  u svaku svoju odevnu kombinaciju unele puno ljubavi, svoje ličnosti i iskreno uživale u onome što nosimo.
Iako je klasična lepota glavna okosnica većine modnih dizajnera, eksperimentisanje sa trendovskim detaljima poput resa, zanimljivog nakita i kreativnih modnih dodataka, kao i kombinacija boho i gipsy stila, učiniće pun efekat na vašem outfitu.
U svojoj imaginaciji stvorite obojene kišne kapi koje ćete zatim naći u materijalima, kao i u raznobojnim dezenima i printovima koji naglašavaju ono što želite da istaknete i kažete odećom koju nosite.
Uz elegantan izgled svakoj kreaciji, uvek možete da dodate i urbanu notu. Neobične, senzualne, a opet lako nosive kombinacije, svaku ženu vrlo lako mogu da ostave bez daha.
Celokupni utisak je sofisticiranost, čemu su u prvom redu doprinele i odlično odabrane kombinacije boja. U ovom slučaju, najbolje funkcionišu kao skladna celina. Krojevi su jednostavni, a upravo to ovu kombinaciju čini neodoljivom.
Moderna, poslovna, urbana, klasična, posebna, romantična, senzualna, zaljubljena… sve to poručuju boje i kvalitet izbora kombinacije. Sto lica jedne žene.
Poslovna moda takođe dobija novu vrednost. Novi outfiti od udobnih materijala postaju sve aktuelniji, a pleteni detalji jednostavno postaju neizostavni u ovom delu godine.
 Zahvaljujući ukrasnim detaljima odeća je ženstvena dok je moderni oblici istovremeno čine tako cool.
Modni dodaci su oni tako bitni detalji koje današnju poslovnu i modernu ženu čine tako jedinstvenom.
Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *