MODERNA, ŽENSTVENA I SAMOSVESNA

Svako godišnje doba je doba kada je sve dopušteno, a udobnost i dobra zabava jedini su imperativi. Stoga  inspiracija može biti upravo opušten način života i odevanja, užitak u svakom trenutku, ali i u sebi samoj. Pri tom, dobar komad odeće, nakit koji ti izmami osmeh kada ga staviš na sebe i torbica u koju se zaljubiš na prvi pogled, tome uveliko pomažu.
Poželjno je uvek voditi se ovim smernicama, kako bi  u svaku svoju odevnu kombinaciju unele puno ljubavi, svoje ličnosti i iskreno uživale u onome što nosimo.
Iako je klasična lepota glavna okosnica većine modnih dizajnera, eksperimentisanje sa trendovskim detaljima poput resa, zanimljivog nakita i kreativnih modnih dodataka, kao i kombinacija boho i gipsy stila, učiniće pun efekat na vašem outfitu.
U svojoj imaginaciji stvorite obojene kišne kapi koje ćete zatim naći u materijalima, kao i u raznobojnim dezenima i printovima koji naglašavaju ono što želite da istaknete i kažete odećom koju nosite.
Uz elegantan izgled svakoj kreaciji, uvek možete da dodate i urbanu notu. Neobične, senzualne, a opet lako nosive kombinacije, svaku ženu vrlo lako mogu da ostave bez daha.
Celokupni utisak je sofisticiranost, čemu su u prvom redu doprinele i odlično odabrane kombinacije boja. U ovom slučaju, najbolje funkcionišu kao skladna celina. Krojevi su jednostavni, a upravo to ovu kombinaciju čini neodoljivom.
Moderna, poslovna, urbana, klasična, posebna, romantična, senzualna, zaljubljena… sve to poručuju boje i kvalitet izbora kombinacije. Sto lica jedne žene.
Poslovna moda takođe dobija novu vrednost. Novi outfiti od udobnih materijala postaju sve aktuelniji, a pleteni detalji jednostavno postaju neizostavni u ovom delu godine.
 Zahvaljujući ukrasnim detaljima odeća je ženstvena dok je moderni oblici istovremeno čine tako cool.
Modni dodaci su oni tako bitni detalji koje današnju poslovnu i modernu ženu čine tako jedinstvenom.
Autor: Ivana Živanić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...