MODA I ŽENSKE OBLINE

To što možda imate koji kilogram više (ili mnogo više) ne znači da morate da se odreknete modnih trendova. Svedoci smo vremena u kom „mršavice“ vladaju svetom, pa tako i garderoba, uglavom ona lepša, ide od XS do S. Nemojte da očajavate, ima nade i za nas sa oblinama.

Mesta koja su vam kritična prekrijte tako što ćete nositi neku haljinu na preklop, ili recimo preko farmerice vezati lepu ešarpu i prekriti uvek kritiču zonu stomaka. Sa druge strane istaknite ono što je na vama lepo i izazovo. Ako imate vitke noge, obucite suknju malo iznad kolena, a kritične delove prekrijte gornjim delom.

Kako bi vam određeni komad garderobe dobro stajao obratite pažnju na sam kroj. Vaše telo se razlikuje od tela recimo vaše drugarice, pa samim tim ista bluza neće stajati podjednako lepo i njoj i vama. Odaberite ono što lepo prati liniju vašeg tela.

Nemojte da mislite kako će vas odeća tamnih boja učiniti mršavijom. To jeste neko nepisano pravilo, ali šteta je da se stalo krijete iza mračih komada odeće. Umesto toga odaberite vesele, nežne, jarke boje koje vam lepo stoje i izdvojite se iz mase istih, kloniranih devojaka.

P.S. Mali dodatak: Shine magazin vam uskoro sprema iznenađenje što se tiče odeće za žene sa oblinama. Pišite nam u komentarima šta mislite o čemu je reči, šta biste vi voleli da bude u pitanju. Veliki pozdrav do sledećeg čitanja.

Autor: Lidija Gajić

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...