Mi smo najbolji tim!

Mi smo najbolji tim!  Danas je bio užurban dan. Sutra putujemo na odmor, a ja ništa nisam spakovala. Jedino što sam uradila jeste da sam oprala prljave stvari juče i molila Boga da se osuše do večeras. Da li ću sve stići? U 12h mi je došla bratanica. Moja ćerka i ona su se lepo igrale, ali svakako sam morala da ih pripazim. Za to vreme ja sam pregledala tekst za portal, optimizovala ga, našla slike i objavila. Znači ništa od pakovanja za sada, jer u 14h imam zakazano kod frizera. Jer kako ću na odmor bez frizure, zar ne.

Mi smo najbolji tim!

tim
Mi smo najbolji tim!

Čim sam se vratila došli su mi brat, snajka i starija bratanica. Dugo smo sedeli i uz kafu uživali. Opet pakovanje odloženo. A povrh svega ja nisam odvojila ništa od garderobe ni za sebe ni za ćerku… Hahaha… Pa samo da poludim. Došlo je vreme ručku i odmoru posle ručka. U to vreme odmora setim se da mi je potrebno par stvari za negu lica i tela i naravno pravac šoping.

Hvala Bogu pa sam to brzo obavila. Došla sam kući i rekla sebi VREME JE! Ali onda vidim da skoro sve stvari moram da peglam Jao majko moja… Krenem sa peglanjem onako nervozna, kad ne lezi vraže, svekrva donosi palačinke sa kremom i plazim. „E nećeš“ – rekoh sebi. „Prvo opeglaj makar deset stvari pa žderi“. Tako je i bilo. Ispeglala sam dobar deo, a  onda kao nagradu sebi odredila pauzu uz palačinke. Kreće druga tura peglanja.

Mi smo najbolji tim!

tim-na-okupu
Mi smo najbolji tim!

Mina se vrti po kući, ne zna šta će od dosade. Mina je moja devetogodišnja ćerka koja čeka da je okupam i da operemo kosu. Na moju veliku radost završavam sa peglanjem, odvajam sve stvari na krevet. Dok ja perem Mini kosu, moj suprug ubaca odeću u kofere. Kako on to pakuje vi ne možete ni da zamislite. Bolje od bilo koje žene, kunem vam se. Menjamo se on i ja. Sada on suši Mini kosu, dok ja isprobavam koji ću kupaći da nosim. Imam ih toliko, a potrebno je da se odlučim za tri. Nekako uspevam.

Mi smo najbolji tim!

Ponosna na našu organizaciju sedam na još jednu pauzu i odlučujem da napišem ovaj tekst. Od ovoliko užurbanog dana zaboravila sam da nisam napisala tekst. Taman vreme za mene, a imam i inspiraciju i ideju za pisanje. Ostalo je da odvojim još kozmetiku i šminku i gotovo. Uspela sam sve da završim. A delovalo je da će dan proći uzalud i da ću ustajati u 06h kako bih se spakovala. Ovo naravno ne bih uspela bez pomoći supruga i moje mame i na tome sam im beskrajno zahvalna. Dobar tim je pola odrađenog posla, a mi smo najbolji tim!

Autor: Lidija Gajić

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i rešiti

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i...

Čovek bez obaveza – Miroslav Ćurčić

Čovek bez obaveza - Miroslav Ćurčić. Miroslav Ćurčić nas...

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...